1. eğer yukarıda bahsedildiği gibi daha çok okur, arada bir paylaşan olarak katılma olanağımız varsa ben de katılmak isterim.
  2. oldukça çoğaldığımız, işleyişin genel olarak yerleştiği topluluk.
    heyecanlanıyorum ilk gün için.
  3. güzel günler göreceğiz çocuklar
  4. pazartesi şiirleriyle aranızda olmaktan mutluluk duyarım ^:gülümseme ^
  5. katılmaktan keyif alacağım topluluk.

    ikinci yeni'ye bularım dünyanızı, tehditkârım.
  6. otorite düzeyinde asla değilim; ama yıllardır düzenli kitap ve dergi okurum. manzume kültürüm ömer hayyam'ı geçememiştir. turgut uyar'ı, özdemir asaf'ı, zarifoğlu'nu severim ama alıp da elimde okuyamam. acayip strese sokuyor beni, moralim bozuluyor.

    okumadığım bir şiir ya da roman hakkında asla yorum yapmam, metin paylaşmam.

    ben sizin gönülden destekçiniz olmalıyım, doğrusu da bu.
  7. katılmak istediğim gruptur. lâkin whatsapp grubu pek güvenilir gelmedi açıkçası. grubu kuran dostlarımız bu grupta sıkıntı çıkmasını onleyebileceklerine inanıyorlar mı? merak ediyirum açıkçası.

    yesillendirirlerse sevinirim.
  8. efenim bu grup çok güzel paylaşımlar yapıyor, irdeliyor, düşünüyor son derece kıvamında seyrediyor.yorumları göz doldurucu. bu kadar güzel düşüncelerin bir araya gelmesi, şiirle taçlanması... daha güzeli ne olabilir ki.. şimdilik seyircinizim, paylaşımlarınıza iştirak ediyorum.
  9. gülümseten fikir.

    yukarlarda bir arkadaşımın dediği gibi güzel günler göreceğiz.
  10. itiraf edeyim; beklemiyordum. bu kadarını beklemiyordum. ne güzel şiirler paylaşılıyor ne güzel açıklamalar, yorumlar onlar öyle.. dut yemiş bülbül gibi kalıyorum öyle, söyleyecek söz bırakmıyorlar... efkarlanmak mı desek, biraz pembe bulutlara çıkmak mı yoksa sorgulamak mı hayatı, belki de kaçmak bir ara uzaklara.. her biri var. ^:abartmıyorum^