1. bayadır gözlemlediğim olaydır arkadaşlar üzülerek söylüyorum... youreads'in olduğundan daha fazla gelişebilmesi için bizim tam destek vermemiz gerekiyor. zamanında youreads tanıtım etkinliği oluşturulmuştu. dakika başı yeni bir başlık açılıyordu muhteşemdi. ama şu an başlıkları sürekli bir takip içindeyim ve olması gerekenden daha az başlığın açıldığını farkettim. başlık açmaktan çekinmeyin. araştırdığınız bir şey burada yok ise başka yerlerden bilgi edindikten sonra buraya gelip bizimle paylaşın bilgileri. ne kadar fazla başlık , ne kadar farklı konu , o kadar geniş bir bilgi ağı.

    not : açıcam diye de bokunu çıkarmayın yahu :(
  2. troll olmayan yerde yoğun hareketliliğin olmayacağı için gereksiz beklenti, zaten burdaki kullanıcılar öyle herşey hakkında bilgi aramıyor, ekşi'deki yoğunluğu beklemek saçma olur tabi sitenin sahibi değilseniz. youreads'i ekşinin ilk yıllarındaki bir pozisyona getirmek için de yazılanların değerli olması bir de çokluk olması gerekiyor. ancak günümüzün potansiyel kullanıcılarıyla ekşinin ilk yıllarındaki potansiyel kullanıcı arasında çok fark var. ekşinin ilk yıllarında ırkçı ve faşist entryler bir şekilde yoğun baskıya uğrar ve sahibi tarafından silinirdi, bugünse daha ırkçılık yaptığının bile farkında değil, farkında olacak baskıyı da gösterecek yazar yoğunluğu da yok.

    kısaca zekasızlık ilgi çekiyor, zeka değil.
  3. bilgi ağırlığı eksik bir mecra. keşke başlıkla alakası olsaydı. kullanıcı da sorun.
  4. yav başlık açmayı bırakın açılan başlıklarda ne bir kitap ne bir film var ne de açılan başlıklara bir yorum var. beyler bayanlar şu kitaplara yorumlara biraz daha yorum atın da "interaktif kültür ağı" amacına ulaşsın. yorum atın ki düşündüklerinizi söyleyin ki ortak bakış açılarımızı farklı bakış açılarımızı sevdiklerimize yakın diğer eserleri, yapıtları, farklı bir bakış açısı kazandıracağını düşündüğümüz eserleri yapıtları bulabilelim.. hadi şimdi aklınıza gelen ilk esere eser hakkındai düşüncelrinizi yazın; film olur, dizi olur, kitap olur ne olursa..