1. üniversitede iken sık sık otostopla yolculuk yapardım. hatta nice sehirleri boyle gezdim. yolum sehzadeler sehri diye anılan bir yere düşmüştü sehir icinde otostop cekiyordum
    az otedeki minibus duraginda bekleyen kiz yanima geldi ve ' yanlış anlamayin eger isterseniz yol ucretinizi karsilayabilirim' dedi. bunu kabul edebilirim ancak benimle tanisirsaniz diye cevapladim. bu ortalama bir yil süren bir iliskimin başlangıç hikayesidir. ayrildik. evlenmeye uygun biri olmadığımı düşünüyordu. o gune donsem evlenmeye uygun biri olmaya çalışırdim. hasili hayatinizi paylasacaginiz insan -firsatlari degerlendirmeyi bildiginiz takdirde- her yerde ve her zaman karsiniza cikabilir. bu yer youreads olabilir :)
  2. son şans olarak denenecek olan hadisedir.
    neden olmasın dedirten başlıktır.
  3. fazla fulardan boğulmazsa çok güzel bir evlilik olabilir.
  4. görücü usulü değil de yourucu usulü evliliktir... lisan güzelliği, dil ve anlatım, konu seçiciliği, bilgi, kültür ve ortak ilgi alanları gibi kıstasları esas alınarak sonuçlanır.
    zuhal ve esra hanıma çıkanların talip oranı buradaki orana göre "elimi sallasam ellisi" kıvamının kat be kat üstündedir.
    bırakın evliliği tanışma safhasına gelindiyse bile o arkadaşlar bu şansla gitsinler loto çeksinler, iddaa oynasınlar.
  5. çocuklarının ismini de youser koysunlar
  6. ruh hastalarının da görüldüğü şu platformda denenmesi sakıncalı olan eylem.
    yazılan normal bir yoruma bile tahammülü olmayan it kopuk çakal kim varsa suya sabuna dokunmayan diğer yorumları da eksileme girişiminde bulunuyor.lafa gelince de en medeni, en hoşgörülü en beyefendi adamım diye ortalıkta gezen dallamalarla dolu bir yer burası.