1. youreads'te ukte verme ozelliginin olmamasi eksikligini bir nebze olsun giderecek baslik. mantigi basit, mesela (bkz: gerdek gecesi) ile ilgili merak ettiklerim var ve henuz bu basligi kimse doldurmamis olsun. youreads ukte basligina geliyoruz ve (bkz: gerdek gecesi) seklinde uktemizi giriyoruz ve bu konuda tecrubeli kisilerin basligi acarak bilgi vermelerini bekliyoruz.

    uktenizin dolduruldugunu otomatik olarak goremeyeceksiniz ama ukteyi dolduran kisi dilerse ukteyi veren kisiye ozel mesaj yoluyla bildirebilir bunu.

    edit: basligi takip et butonu etkilesimi artirir, deneyiniz.
    jedit: askidaki basliklar seklinde sacma bir baslik acarsaniz, o basliklar hep askida kalir zaten. neyse ki con bu surece el koydu, oradaki tum yorumlar buraya kaydirilsin, viyana uzerine gonderdigimiz tum birlikler de geri cekelim.
  2. olması gereken sistemdir. askıdaki başlıklar ya da herhangi bir başlık bu işi çözmez, çözemez. sistemsel olarak ukte sistemi eklenmeli ve aynı zamanda en çok ukte dolduranlar vs gibi bir istatistik kısmı oluşturulmalı. gerek rastgele ukte getir butonu ile gerekse sıradan ukteleri listeleme ile bu iş huzur içinde çözülür.