1. kesinlikle en kısa sürede mobil uygulama gelmeli bence de
    lalaa
  2. kitap, sinema, yazar gibi özel kanallardaki başlıkların açıklama kısımlarındaki yazıların içinde de büyük harf bulunmaması. sözlükte büyük harf gördüğüm de kendimi kötü hissediyorum. bir de standart olması için faydalı olur.
  3. en beğenilen yorumlar tarzı bir şey olabilir. şimdi lazım değil belki, zaten tüm yorumları görüyoruz kolayca ama ileride güzel olur bence.
  4. daha önce de söylendiği gibi puanlama kısmı 5 yerine 10 üzerinden olsa daha iyi olabilir. 5 yetersiz kalıyor değerlendirme için.
    thun
  5. sayfayı aşağı kaydırdığımızda header'in -üst kısım- sabit kalması. feysbuk gibin.
  6. dergi kanalı nerede dediğimdir.
  7. gece burada olanlar için siyah tonlu bir tema.
    hutz
  8. 1) ekşisözlük'te dışarıya verilen link; istenilen kelimenin, cümlenin ya da sembolün içine gömülebiliyor, bence bu çok büyük bir artı. kallavi bir yazı döşenecek insan bunu örneklerle desteklemek isterse sürekli satır aralarına youtube linki koyması gerekmemeli. "bahsettiğim şarkı şuradan dinlenebilir" deyip geçmeli.

    2)aynı şekilde, sözlük içi yönlendirmelerde de sorun oluşacaktır. mesela bir entry'de cümle içinde 1812 üvertürü - piyotr ilyiç çaykovski başlığına gönderme yapmak istiyorum. şöyle bir şey oluyor:

    "çaykovski, 1812 üvertürü - piyotr ilyiç çaykovski eserinde de aynı nota dizgisini kullanmıştır."

    halbuki şöyle olması gerek:

    "çaykovski, 1812 üvertürü'nde de aynı nota dizgisini kullanmıştır."

    buradaki 1812 üvertürü'ne tıklandığında beni direkt olarak 1812 üvertürü - piyotr ilyiç çaykovski başlığına ışınlaması lazım. ve nereye ışınlayacağını da ben seçersem ne güzel olur.

    tabii şimdilik şöyle de halledilebilir:

    "çaykovski, 1812 üvertürü'nde de^:1812 üvertürü - piyotr ilyiç çaykovski^ aynı nota dizgisini kullanmıştır." ^:bu da benden minik bir trick olsun.^

    bu olanakları sağlayan admin ne güzel admin, moderatör ne güzel moderatör.
  9. öneri kitaplar listesinde okunanlar çıkmasa da ilgi alanına göre bir öneri düzeni olsa daha iyi olur. aynısı film önerisi için de geçerli.
  10. mobil sitede entry girmeye başlarken ve yeni satıra geçerken büyük harfle başlıyor.

    büyük harfle başlayacağım diye çok korkuyorum.

    edit:kendi kendine düzeltiyormuş saygı duydum.