1. her şey öbeğinin ayrı yazılmaması. bir de herkes sözcüğünün herkez diye yazılması.
  2. altyapısız özgüven ve tolga zengin
    ölümüne kapışırlar
  3. herhangi bir şeyi fanatiği olacak derecede savunmak/yapmak/sevmek vs.
    aşırı dincilik, bir partinin aşırı sevicisi olmak, ateistligi ve benzeri birçok fikri bokunu çıkarırcasına savunmak, bir takımın deli fanatiği olmak, hatta bir müzik türünü bile öyle delicesine sevmek ki diğer türleri aşağılayabilme hakkını kendinde görmek ve daha bir sürü hali fanatikliğin.
    bir de bu fanatikliği yaparken bölücüleşmek, ırkçılaşmak, kibirlenmek.
  4. o kadar kötü, o kadar saçma insan yoktur diye düşünüp o kadar kötü insanlarla karşılaşmak ve yoktur diye düşündüğün için çok şaşırıp sinirlenmek
  5. saygısızlık.
  6. kendi düşüncesinde olmayan her düşünceye troll muamelesi yapan,diğer youserlara emir verir gibi onu yapmayın bunu demeyin şunu dinlemeyin diyerek yorum yapan, iki yabancı şarkı dinleyip 1-2 film izledi diye kendini üstün görüp kendini elit sanan youserlar.
  7. verilen sözün tutulmaması.
  8. bugün barut fıçısı gibiyim, birilerine yumruk atmazsam kendime gelemem gibi duruyor; bu durumda kendime gelemeyeceğim...

    her neyse, akla gelebilecek her şey sinir edebilir beni, hayat bu yüzden bana kısa değildir...

    mesela aptallığa tahammül edemiyorum, mesela sigaraya tahammül edemiyorum (nerede olursa olsun), mesela trafiğe, kalabalığa, kabalığa, emir almaya, iki arada kalmaya, baskıya, gürültüye, bomboş ergenlere, bomboş programlara, uğur dündar-yılmaz özdil-müjdat gezen üçlüsüne, uykusuzluğa, uzun adama, yeni başbakana, eski başbakana, her şeye allah kitap diyenlere, trollere, dincilere, aşırı derecede bir fikre sabitlenenlere, çocuğuna kendi statüsü ile seslenenlere (annecim yapma, babacım iç sütünü), şımarık veletlere, elif şafak'a, pi-çi-fi denen gereksiz seriye, bebek gibi konuşan kızlara, aynı şekilde karşılık veren erkeklere, beklemeye, belirsizliğe, şu an yanımda oturan velede tahammül edemiyorum!

    oldu mu...

    edit: imla
  9. " en sevmediğim şey ," bu kelime grubunu bu kadar rahat kullanabilen biri beni çok rahatsız ediyor.
  10. haksızlığa uğramak ve dalga konusu olmak dışında pek bir şeye sinirlenmem. bazen dalga konusu olduğumda da sinirlenmem aslında.
    papatya çayı isteyen?