1. benim bağımlılığım torrenttir. belki izlemeyeceğim dizi-filmleri, dinlemeyeceğim müzikleri indirir oldum, maksat torrent boş kalmasın. en son alien in çizeri olan hans rudolf gigerın çizimlerini indirdim, ne alaka diyeceksiniz valla ben de bilmiyorum neden indirdiğimi. acilen kurtulmam lazım bağımlılığımdan.
  2. bağımlı olamamak şayet bağımsızlığa karşı bağımlı olma durumu olarak kabul edilirse bağımsızlık bağımlısıyım diyebilirim.
    r2-d2
  3. kitap
    kitaplar
    film
    çay
    yağmurlu hava sıcak ve düzenli temiz ev ve kitap okumak
    yürümek,
    yeni yerler görmek ama öğrenerek gezmek ...
  4. bazı dizeler benim bağımlılığımdır, bazı alıntılar da öyle. ben o dizelersiz edemem bilirsin (de diyemem) ama onlar yüzünden yenilerini okuyamam.
    "biliyoruz ki, bazı sesler, bazı sahneler, bazı renkler ya da bazı cümleler insanın aklına mıh gibi çakılıp kalıyor."
    benim için de belki bir gün; fazla şiirden öldü antitez abi dersiniz, ama o dizelerden.
  5. dergilerdir kesinlikle.
    geçen yıl yedi tane dergi takip ediyordum. kendimle verdiğim çetin savaşlar neticesinde üçe indirmeyi başardım. şu anda takip ettiğim dergilerden biri haftalık olarak yayınlanıyor ve ben de her haftanın aynı günü bir emekli gibi çıkar büfeden dergimi alırım. ^:swh^
  6. muzik dinlemek
    o kulaklik hep kulagimda azaltmaya calisiyorum
  7. nargile abicim.al fakheer tütünü hatta.
  8. dondurma.
  9. youtuba girip ameliyat videolarının altındaki yorumları okumak.halkımız neler döktürüyor o yorum kısımlarına bir okusanız eminim sizler de müptelası olursunuz.bazen soruyorum kendime; ulan bu adamlar gerçekten böyle düşünüyor ya da bunu soruyor olamazlar diye,kesin trollük yapıyorlar kendi çaplarında diyorum ama yine bir gülme geliyor.

    birkaçını paylaşmalıyım kesinlikle:

    apandisit ameliyatı yapan hekim arkadaşımız operasyonun videosunu çekmiş, işte gelen seçkin yorumlar:

    -hocam maşallah sizleri izliyelek ameliyat öğreniyorum

    -hocam tıp nasıl kazanılır die bir widyoda cekermisiniz lutfen

    -merhaba doktor bey ben 4 ay önce apandisit ameliyatı oldum ve şu 10 gündür aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı var acaba bağırsak yapışması olabilirmi cevaplarsanız sevinirim ( bak bak tanıyı da koymuş seni minik serçe seni ahahaahaaa )

    veee ne zaman canım sıkılsa açıp okuyacağım yorum geliyor:

    -hocam benim gözüm bulanık görüyor ben gözlük takıyorum ne zaman iyi olur ( ahaahaa ulan bari bir göz doktoruna sor amk)