1. mesela benim düzüm yok. iki tane tersim var. birisinin adı köprü, diğerinin adı nehir. köprü mekanın içinde yaşar, zaman onun içinden geçer. nehir zamanın içinde yaşar, mekanın içinden geçer.

    köprü ölü doğmuştur. yaşamaz ama yaratır. nehir zaten hiç doğmamıştır. o hep vardı. nehir hiçbir şeye ait değildir, parça ya da bütün de değildir. gelecekte ya da geçmişte yoktur. merkezi yoktur ya da her noktası merkezdir.

    (ulan baktım da hiç de istediğim gibi olmadı) :(
  2. (bkz: alter ego)

    bir yanım soğukkanlı, mantıklı güçlü kendine güvenen bir adam. diğer yanım anksiyete, kaygılı, depresif, asabi birisi.

    her gün bu iki adamın birbirleriyle olan boks maçını izlerim üstelik bedava şifresiz full hd! bu iki yan da bana bir şeyler öğretiyor. insan kendinden bile bir şeyler öğrenebilecek kadar enteresan bir kütüphane gibi esasen.
  3. tersim kusar hep, midesi bulanıktır. düzüm de sırtını okşar, başını tutar, pek bi yardımseverdir.
    abi
  4. nasıldır ben de pek bilmiyorum ama bir tehdit ögesi değildir. kimseyi tersimle yola getirmeye çalışmam. neticede tersimdir. bana ters olan eylemlerdir. beni yansıtmazlar. dolayısıyla ne övüneceğim ne de bir koz olarak kullanabileceğim hareketler olabilirler.
  5. pis midir ne?
  6. kibirli, soğuk, somurtkan, ezici üstünlük sağlamaya çalışan ve herkese ağzının payını verebilen, başkalarının görüşlerine gore hareket eden, modayı takip eden biri benim tersimdir.