1. halısahada orta sahadan yol atmam,
    lisedeydim yaradana sığınıp vurduğum top inanılmaz bir noktaya hızla ağlara gitmiş, ben dahil herkes yuh çekmiştik^:swh^
  2. pes turnuvasından kazandığım mp3 çalar hey gidi günler hey..
  3. 3 lokmada yarım ekmeği yemem
  4. futbol yeteneğim sıfır gibi bi şeydir. buna rağmen bi ara çok fazla halı sahaya giderdim. çalışa çalışa öğrendiğim artistik bi çalım vardı. şuna benzer bi şey. maç yaptığımız bi gün bu çalımı çocuğun birine attım. halı sahada ooooooo sesleri. gerçi çalımı attıktan sonra ayağım kayıp düşmüştüm.
  5. buruşturulmuş kağıdı birkaç metreden çöplüğe basket atmam
  6. agar.io da avrupa serverında 1. olmam. her ne kadar belki yüzlerce avrupa serverından birinde birinci olmuş olsam da "avrupa şampiyonu oldum" demesi çok keyifliydi.
    kimse bu tür başarılarla övünebilecek kadar umutsuzluğa düşmesin arkadaş.
  7. yumurta taşıma yarışmasında birinci oldum. bu üstün başarımı bir madalya ile ödüllendirdiler. ^:swh^
  8. askerde spor denetlemesinde derece yapmam karşılığında çift çarşı ödülü almam.
  9. gülümseten başlık

    6. sınıf kaleli yakan top turnuvası madalyası da benim örneğim olsun

    daha da komiği madalyayı hala saklıyorum
  10. -ilk okulda 23 nisan'da bi yarışma düzenlenmişti.şöyle bişey 2 kişilik gruplar halinde oynanıyor ve biri ellerini yere koyup ayaklarını diğerine veriyor bu şekilde yerdeki ölümüne eliyle yatay zemine tırmanıyor (şaka değil lan yaptık bunu) diğeri de yerdekinin ayaklarının tutup yetişmeye çalışıyor.böyle saçma bi yarışmada 3. olduk.yarışmanın saçmalığıyla doğru orantılı olarak da bi kalem verdiler 1-2 gün sonra kalem kırıldı.

    -ilkokulda (ama bu sefer başka şehirde) yine 23 nisan mıydı (amk) neydi beni sunucu olarak şeçmişlerdi.konuşma yapacak 8. sınıftaki bir çocuğu çağırırken heyecandan 2. sınıf diye okumuştum(bu başarı olarak gözükmesede benim için öyledir.)

    -lisede bilgi yarışması vardı benden daha zeki kişiler olmasına rağmen (matematiğim iyi diye) ben gönderildim.yeni gördüğümüz bi konudan çıkan mat. sorusunu yapamadım ama orda 3. olmuştuk