1. dün beni evde bulabilmiş kargo ama şöyle bir sıkıntı var ki ben onları beklemiyodum birşey yoktu kargoyla gelicek adam ısrarla doğru adres olduğunu berk xyz ye paketi olduğunu ben de bu adreste öyle birisi olamdığını belirtiyorum. kendinden o kadar emindi ki bir an evde berk olmadığı için mahcup oldum adama
    wtf
  2. 8 eylül akşamı idefix'e sipariş verdim. idefix, siparişimi 9 eylül günü saat 11:32'de yurtiçi kargo'ya teslim etmiş. bu gün yani 10 eylül'de 10 dakika önce yurtiçi kargo kargomu getirdi. teşekkürler yurtiçi kargo, teşekkürler idefix.
  3. şurada eleştirdim, burada anlık takdirimi belirteyim :). ev puzzleımı bugün teslim ederek bayramlık kıyafeti satın alınmış çocuk gibi sevindirik olmamı sağlamış firmadır :)
  4. hep şikayet duyardım bu firmayla ilgili ama bizim bölgedeki çalışanı öyle iyi, tatlı bir adam ki. mesela bir şey sipariş etmisim ev adresine, ama isteyim. adam beni arıyor "hocam evde yoksunuz, paketi kapıya birakayim mi okula mi getireyim?" diyor.

    bölgeden bölgeye değişiyor sanırım hizmet kalitesi.
  5. kendilerine ettiğim küfürleri dizsem buradan japonya'ya bakın köye/memlekete değil yol olur...
    kurumsallıktan zerre anlamayan bir grup kişi insanları asla yerinde/evinde/işinde/adresinde bulamamakla iftihar etmeli diye düşünüyorum çünkü en iyi yaptıkları şey bu...
  6. - gıda maddesi, kıyafet, teknolojik ürün satmayan,
    - restoran, fast food hizmeti vermeyen,
    - inşaatçılık yapmayan,
    - araba kiralama hizmet vermeyen,
    - şunu yapmayan bunu yapmayan vs vs.

    sadece kargo hizmeti vermekten sorumlu ve aynı zamanda sorunlu firma.

    kapımın önüne kadar gelip, zilimi de çalıp kargomu teslim etmeden gitmişlerdir. tıpış tıpış ayaklarına gittik. içerisi leş gibi sigara kokuyor. selam vermeden girdim selam vermeden çıktım. karşımdaki sakalı bıyığına karışmış terliksiden bunu anlamasını beklemek elbette saçmalık.

    burayı okurlar mı bilmiyorum. ama kendilerine tavsiyem siz bu getir götür işlerinden anlamıyorsunuz. cidden siz bırakın bu işi. plastik çiçekçilik filan yapın. ama gerçek anlamda çiçekçilik yapmayın. doğaya zarar filan verirsiniz bir de iki üç dal ağaçtan, bitkiden olmayalım.
  7. hakkında hep olumsuz yorum yapılan kargo şirketi. ben iyi bir şeyler yazmaya geldim. muhtemelen hizmet kalitesi şubeden şubeye değişiyor. ben evdeyken evde bulamadıkları hiç olmadı ki kapıyı açmayınca arıyorlar zaten.
    bir defa alıcı kimliğini kaybettiğinde bana yardımcı olabilmek adına karşı taraftaki şubeyle uzun süre uğraşıp teslim ettirdiler paketi.
    bir defa ben evde yokken geldiler paket çok ağır diye ertesi gün tekrar dağıtıma çıkardılar.
    en sonuncuda ben yine evde yoktum yarım saat sonra evde olacaksam geri dönebileceklerini söylediler. ben olmayınca akşama kadar dağıtımdan dönmesini beklemeyeyim diye geri götürüp şubeye bıraktılar.

    ben sorunlu müşteri onlar cefakar yurtiçi.
  8. hiç bir müşterisini evde bulamayan şirket.