1. dogru onerme, kendimden biliyorum.
    bbs
  2. (bkz: bu başlıkta zeki olduğumuzu ima ediyoruz)

    ben de kalabalıktan,gürültüden nefret ederim.kafeye gidip oturmaktansa evde takılırım. düğün dernekler zaten ölüm. mecbur değilsem gitmem. ha diyelim ki araştırmanın dediği gibi zeki olduğum için böyle, zeka övünülecek bir şey değil bence.

    sonuçta genetik, piyango gibi bir şey. insanın kaşıyla, gözüyle övünmesi ne kadar saçmaysa zeki olmakla övünmesi de o kadar saçma bence.

    not: saçı çabuk yağlanan insanların da zeki olduğu söylenir.
    başka bir şehir efsanesi de uzun parmaklı kişilerin zeki olduğu yönünde.
  3. evet zeki olduğunu ima edenler ve onlara "aferin lan keratalar" diye laflar çakacak kişileri bu başlığa davet ediyoruz.
  4. zeki insan, diğer ortalama zeka seviyesindeki insanlardan kaçar, zira ortalama insan ile paylasabilecegin seyler karsi tarafin zekasi ile sınırlıdır.

    zeki insan bir sure sonra bu bos kalabaliklardan fena halde sıkılır, insanlardan kaçar. kendi meşrebine uygun mecralari keşfetmek ister. arastirmak, sorgulamak için huzurlu ve rahat bir ortam ister.

    bu sebeptendir ki, nerede boş beleş ortalama zeka seviyesinde insanlar var; orada niteliksiz yığınlar, boş muhabbetler, kavga- gürültü, edepsizlik var.
  5. normal dağılım eğrisinin tepe noktasından iki tarafa doğru uzaklaşıldıkça frekans sayısının azalacağı ve insanın kendisine yakın olarak gördüğü diğer insanlarla birlikteyken daha mutlu olacağı varsayımlarına göre çok da yeni bir şey içermeyen önerme.
  6. doğru önerme! kendimden biliyorum. tam higgs bozonunu bulacağım, kalabalıkta aklım karışıyor...
  7. ya en son ergen arkadaşlarım yazıları kotu olduğu için övünüyorlardı, güya zeka belirtisi.
    ayrıca kalabalık seven insan gördünüz mu hiç? istisnasız herkes kalabalıktan sıkılır, başını dinlemek ister.
    içedönükluk ve dışadonukluk kişisel özelliklerdir.
    sosyal ilişkileri harika olan zeki kimselerin varlığı inkar edilemez. bu gibi bilimsel gösterilen tüm önermeler sadece okuyucusuna ego masturbasyonu yaptırır.
  8. (bkz: yine birgün zekiyim işte)

    bu habere göre kendini zeki bulan yazarları, "zekiler kalabalığı severler" gibi bir haber olsaydı o haberi yalanlarken görecektik büyük ihtimalle.
  9. kız arkadaşıma okutup dışarıda buluşmak yerine benim evde takılmayı teklif edeceğim bu haberin üstüne. zekamdan etkilenmesini, benim büyük bir dahi olduğumu düşünmesini istiyorum. sonrasında ise film falan izleriz artık.

    işin gırgırı bir yana bu tarz haberleri görünce beni bir gülme alıyor. anlatamam...