1. yalnız olanları, yalnızlığı tercih edenleri, yalnızlığı sevenleri ve yalnızlığa sığınanların süper zeka olduğunu öğrendiğimiz önerme. yerinde bir önerme mi değil mi? bilemeyeceğim altan. kalabalıklar içinde kabalık olur, kaba olmak zeki insanların işi değil bak. bunu biliyorum.
  2. (bkz: generation y)

    (bkz: y jenerasyonu)

    şu konu hakkında biraz araştırma yaparsanız her şeyi çakacaksınız da işte bi kıvılcım lazım size alın benden olsun o da.
  3. fena halde destekliyorum. hayır kendimden değil 'bir arkadaş' için..
    zeki insanın paylaşacağı çok şey vardır fakat karşı tarafın bu çok şey içinden alacağı az şey vardır bu da zeki insanı bu tiplerden uzaklaştırır. e bu tipteki insanlar da insanlığın %95 ini oluşturduğunu düşünürsek önerme doğrudur efendim kim demişse doğru demiştir.
  4. ajora
  5. ben yabancıların olduğu kalabalıkları severim. otururum mesela yüksel caddesinde, içkimi içerken insanları izlerim. hiç birisini anlamlandıramadığım, sahiplerini tanımadığım, farklı tona sahip cümlelerin kulağıma gelişigüzel hücum edişi çok hoşuma gider. saçma sapan ışıklar, nereden geldiğini yada nereye gittiğini bilmediğim insanlar. gerizekâlı mıyım ben? olabilir. ama bu genelleme asla doğru değildir. saçmalıktır, zırvalıktır.
  6. o zaman dahiyim dediğim haberdir.