1. bilgi üniversitesi'nden, söylemleri nedeniyle ayrılan akademisyen.

    bilgi üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışan prof. dr. zeynep sayın balıkçıoğlu'nun, ders içerisinde söylediği ve öğrenciler tarafından kayda alınan ifadeleri nedeniyle üniversiteyle ilişiği kesilmiş.

    ilgili haber

    ülkedeki rezalet boyutları o kadar fazlalaştıki, gündemi takip etmek gerçekten zor iş. vahim olayların, ülkenin diktatörlüğe doğru dört nala gittiğini gösteren bir başka vahim olay.

    konuyla ilgili üniversitenin yapmış olduğu duyuru ise tamamen skandaldır.

    ilgili basın duyurusu

    '15 Haziran 2016 tarihinde bazı medya organlarında yer alan ve bir ders sırasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren ifadeler kullandığı belirtilen Prof. Dr. Zeynep Sayın Balıkçıoğlu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.'

    umarım akademisyenler bu işe bir dur derler. cidden çok zor.

    konu ile ilgili olarak ne yazıkki aklıma (bkz: 1984-george orwell) 'de ailesini ispiyonlayan bir çocuk vardı o geldi. umarım bazı şeylerin değiştiğini görebiliriz pek inanmasamda.

    kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum.
  2. kusura bakmayın ama sen haşmetlimize hırsız dersen işten de atılırsın rezil de olursun.bilgi üni gereğini yapmıştır helal olsun diyorum.
  3. onu bunu bilmem de verdiği derste yerine getirilen vasıfsız hocayı görünce bilgi üniversitesinin prestijinin kalmadığını gördüm. en azından "big other" ve ona örnek olarak osmanlı-avrupa ilişkisini verecek bilgiye sahipmiş.