1. youreads'de birbirinden gereksiz birkaç kişiyle birlikte var olmaya çalışan oluşum.

    limitleri zorlamaya, hakaretin ötesini çoktan geçmiş olan ırkçı söylemlerinin dozajını her geçen gün artırmaya devam etmelerine kimsenin sesinin çıkmamasından güç almaları da cabası.

    neymiş efendim kürt halkını savunuyorlarmış. hangi kürt halkı bu savunduğunuz, istediği şehire sülalesiyle gelip iş güç kurup herkesle bir koşullarda yaşayanlar mı, okuyup iyi yerlere gelebilenler mi, yoksa milletvekili, kurum müdürü olanlar mı, ya da kaçak elektrik kullanmasıyla övünen asalaklar mı?

    bir de sabır zorlayan yorumların altına yazmazlar mı eksileyin gurur duyarım, zülfiyare dokunsun mutlu olurum diye.

    gözünüzü biraz daha aşağıya kaydırın ve nickimi kafanıza kazıyın. gördüğünüz yerde eksileyin içten içe yorumu beğenseniz bile. girin profile seri eksileyin yetmezse. çünkü bu nicki her gördüğünüzde sizin karşınıza çıkıp ne kadar iki yüzlü ezik herifler olduğunuzu haykırmaya hazır olan birilerinin olduğunu hatırlayacaksınız.

    ek: bir kürt veya türk olmanın gözümde farkı yok insanlara karşı yaklaşımımda, allahın takdiri sadece kimin çocuğu olarak hangi toplumda doğacağımız. adam olabilmek, insan olabilmek daha değerli. amacım ırkçılık değil ama arada bir bu tarz yazan arkadaşların hadlerinin bildirilmesi gerekiyor. bir seferlik yazdım bitti, uzatacak değilim konuyu.
    herkese selamlar.

mesaj gönder