1. bugun saat 16.00 gibi 25 tl yukledim. alacak paket aradim lakin bulamadim. nasil dandik bir sistemleri varsa butun paketler "bu pakedi kullanmak icin 1 ay icinde hattinizi vodafona'a tasimis olmaniz gerekmektedir" diyor. yahu hangi pakedi kullanayin o zaman ben? ciddi ciddi yok alinacak paket. bulamadim. para duruyor oylece.

    neyse asil sorun o degil, hesapta yeterince para olmayinca sonra bir 10tl daha atmak uzere telefonu elimden biraktim. eski tarifem 32 tl. saat basi anlamadigim sebeplerden 15 kurusumu kesiyor. 0.8 kilobayt internet kullandigimi bahane ediyor. bak 0.8 kilobayt veriden 15 kurus alma yamyamligini gectim, telefonun mobil verisi bile acik degil. wifi'a bagliyim. bu neden oluyor bilen biri varsa mesaj atabilir mi? veya 24.7'tlye kadar guzel bir paket onerisi alabilirim. tik tik tik gidiyor para resmen. sabaha kadar. zaten dun de hesabin dibinde kalan 7 tl'yi silmis. onu neden goturdu bilmiyorum. eminim 7 tl vardi orada cunku planim +25tl ekleyip kullandigim pakedi almakti (tam 32 tl)

    resmen hattimi tasidigimdan beri yukledigim 50 tl'nin 20'sini cebe atti adamlar. ben anlamiyorum bu isten bir sey. konusmalardan sonra surekli "aradiginiz kisiye cep kartviziti yollamak ister misiniz?" diye bir sey geliyor. hayir diyorum. acaba o sebepten mi oluyor bilmiyorum. ayrica, cep kartviziti nedir?

    turkcellden kactim buna tutuldum yemin ederim. bu nedir ya.

    duzenleme: 0.8 kilobayt ile bu entry'i bile indiremezsiniz muhtemelen birakin web sayfasini falan... 800 harfe denk geliyor.

    duzenleme 2: ekranda yanlislikla bir yere mi dokundum bilmiyorum cep kartviziyi zimbirtisina abone olmusum. sim secenekleri kismindan kapatabilirsiniz...

mesaj gönder