1. 2014 yılında yazdığım bir platformda kendisi yönetimdeydi. dolu dolu yazardı. en çok uyarıyı ondan alırdım. imla konusunda acıması yoktu. "bak abisi bu yazıyı sileceğim. yazım hatalarını bulup tekrar düzeltene kadar sileceğim" derdi. her şeyin güzel olması için uğraşırdı, zaman harcardı. bir gün tollük adı altında densizlik yapan biriyle tartıştı. müzeyyen abinin özenle yazılmış girdileri kimin umurundaydı? çünkü troller çakma troller diyeyim başlık sirkülasyonu yapıp girdi kazandırıyorlardı. kim ne yapsındı ki müzeyyen abinin spor, sinema ve siyaset tarihi hakkındaki girdilerini? x kızın yaptığı ile y erkeğinin yapmadıklarını anlatan girdiler daha popülerdi. neyse daha sonra çeşitli yerlerde de yazmıştı ve buraya geldi. "modaya uymak lazım bona artık sıkıldım" dedi. hatta bunu burada bir girdisinde yazmıştı (bkz: #156978)

    oralardaki hesaplarını kapatmış yazılarını yedeklemiş. "abi bunları girersin" dedim. verdiği tek cevap "iyi ve güzel şeyler kötü niyetli kişilerce hep öldürülür değeri bilinmez free takılacağım" dedi.

    haksızlıklara tahammülü yoktu. belki bu yüzden kendince haksız gördüğü her şeyi eleştirdi. kendince haksızlık yapılan herkesin yanında oldu. youreads hatıra ormanı kampanyamızda kendince bir destekte bulundu. ve "sakın adımı sitede geçirme bona" dedi. radyomuzu hep dinlerdi. çevresindeki herkese radyonun tünein linkini atardı.

    o platformdan ortak bir arkadaşımız vardı. müzeyyen abinin reelden arkadaşıydı. onun vasıtasıyla dün geceki patlamada hayatını kaybettiğini öğrendik. sözlükte fakat muzeyyen bu derin bir tutku olarak artık yazamayacak. kimse için önemli değil ama onun reelde ailesi ve sevenleri için artık o yok. sadece anıları kaldı.

    onun çok sevdiğim bir film yazısı vardı. çok beğendiğim için o yazıyı kayıt etmiştim. bir gün o yazıyı paylaşacağım. hiç sevilmediği youreds'ın tozlu raflarında dursun.

    lalelik süresi bitince yönetim umarım gidik yapar. çünkü hesabına giremeyecek. sevilir sevilmez ama lale olarak ebediyen kalmayı haketmiyor.

    insanlar bir var bir yok. ölümlü dünyada kalp kırmaya değmiyor. huzur içinde uyu müzeyyen abi. allah ailene ve sevenlerine sabırlar versin.
    hoşcakal güzel insan.

mesaj gönder