• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (2.00)
recep ivedik 5 - togan gökbakar
recep ivedik (şahan gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. bu da avrasya gençlik oyunları’na katılacak milli takım kafilesini makedonya’ya götürmektir. yolda recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. ancak o noktada recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.
kaynak: sinemalar.com
  1. bu aksam izledik güldük eğlendik ne yalan söyliyim. küfürlü konuşan tiplere gerçek hayatta tahammülüm yok direkt üstünü çizerim. filmde de küfürlü sahneler yok değil. ama yakışıyor o... çocuğuna.

    şaka bi yana bi filme bu kadar tepki vermek niye. adamın işi bu. para kazanmak amaçlı film çekiyor biz de (izlemek isteyenler olarak) gidip izliyoruz eğleniyoruz. film çıkışında şurası komikti burası komikti falan diyip eğlenmeye devam ediyoruz. adam sanat filmi çekmiyor ki cephe alalım. her filmden ooouuvvv müthişti diye çıkmak zorunda değiliz. bazı filmlere de pop corn yemek için gideriz ne olacak.

    izlemeyen arkadaşlar umarım google'dan sinema çekimini falan izlemeye çalışmıyorlardır.

    ayrıca bir filmin başlığının altına izlemeyip de "bu tür filmleri sevmiyorum bla bla bla ıyyy kro kahrolsun " vs tadında entryleri de film hakkında birşeyler okumak isteyen insanlar açısından faydalı bulmamakla beraber gereksiz kalabalık olduğu fikrindeyim.

    gidin izleyin eğlenin varsa dostlarınız beraber hoşça vakit geçirin gençler.

mesaj gönder