1. bu zamana kadar pasiflikle eleştirildi sonra liderliği tartışıldı hakkında bir sürü olumsuz haber yapıldı ama şu var ki referandum sürecinde dik duruşunu hiç bozmadı. bu süreçte hakkında söylenenlerin haddi hesabı yok;
    uzaylı yaratık
    zehir saçan dil
    yalancılık
    kafayı yemişlik
    daha aklıma gelmeyen neler neler dendi hakaretler edildi .ama o karşısındakilere doğrulardan başka bir şey söylemedi. zaten iktidar kanadının bu denli hakarete varan eleştirilerinin altında kendisinin sürekli doğruları söylemesi yatıyor. o söyledikçe akp kuduruyor ve kudurdukça bel altı yaklaşarak niyetlerini ortaya koyuyorlar.

    zaten malum kesimin siyasetçilerinde azıcık yürek olsa canlı yayında karşı karşıya gelirler ama maalesef doğrulardan kaçtıkları gibi kemal kılıçdaroğlu'ndan da kaçıyorlar. evet bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama bu bir gerçek. referandum sürecinde kendi hazırladıkları yeni anayasa maddelerini tartışmaktan kaçıyorlar çünkü karşılarından gerçekleri patır patır söyleyen dersine iyi çalışmış bir siyaset adamı var.

    çok basit bir örnek vereyim;
    malum kişi yani uzun adam, son 3-4 gündür ''nerede fesih yetkim var göster istifa ederim'' diye bas bas bağırdı.
    kendi anayasa kitapçıklarında bakın kendisinin onayını verdirdiği kitapçıkta açık açık yazıyordu bu yetki hatta link de vereyim tam olsun: https://www.youtube.com/watch?v=sW3QrKty1zk

    bu olaydan sonra bile ''ben cumhurbaşkanının istifa etmesini istemem'' dedi. ama bu koz malum kişinin elinde olsaydı 7/24 canlı yayınlarda bunu gösterir o da yetmez gerekirse bütün reklam alanlarına bu durumu taşır halkın gözüne gözüne sokardı. sonuna kadar kullanırdı bu durumu yani. bu yalanı k.k. söyleseydi yer yerinden oynardı. haberler, gazeteler sadece bunu yazardı.

    neyse demem o ki ben kemal kılıçdaroğlun'u pek sevmem bilenler bilir ama şu süreçte öyle güzel konuşuyor öyle güzel açıklamalar yapıyor ki hayran kaldım. aklınızda ne varsa hepsine tutarlı bir açıklaması var ve herkesin anlayacağı düzeyde bir açıklama. başkaları gibi ''fetö, pkk hayır diyor bu yüzden evet'' gibi ilk okul seviyesinde saçmalıklarla değil neyin ne olduğunu hangi maddenin nasıl geleceğimizi etkileyeceğini çok düzgün anlatıyor. (tabi dinleyene) canı yayınlara çıktığında kaçırmayın dinleyin derim.
    hatta 2 partinin liderlerinin canlı yayınlarını art arda izleyin ne denli uçurum olduğunu göreceksiniz. bir taraf mantıklı tutarlı eleştiri getirirken diğer taraf anayasa ve başkanlık dışında ne kadar boş gündem ve polemik konusu varsa onu dile getiriyor.

    son olarak medyada bulunan gazetecilere sesleniyorum yüreğiniz varsa aldığınız, kazandığınız paraların helal olmasını istiyorsanız ve harbiden gazeteciyseniz kendisine sorduğunuz soruların yarısını recep tayyip erdoğan'a da sorun. tabi o yürek varsa.

mesaj gönder