1. iğrenç fan kitlesine sahip müzik türü.

    tonlarca "yetenekli" (neye göre? bir enstrüman çalamayan, çalsa bile playback yapan, sadece sahneye çıkıp gereksiz espriler yapan, grup arkadaşlarıyla ilişkilerinin "shiplendiği" yani desteklenip hayal kurulduğu (burada homolara karşı bir saldırı yok. ben bunun bir "şov" olmasına karşıyım.) ve bunların çoğunun senaryo olduğu bir ekibe sahibiz, yetenek bunun neresinde?) gencin toplanıp iğrenç müzikler yaptığı, herhangi bir müzikal bilgilerinin olmadığı üstüne üstlük bunları yüksek meblaalarla iş yaptırdıkları bir sektör ne kadar iyi olabilir ki?

    öyle bir fan kitlesi düşünün ki, bu iki erkeğin ilişkiye girmesini, sarılmasını yaklaşmasını içeren video, fotoğraf ve başka şeyler için yanıp tutuşuyorlar. (tekrar diyorum, homoseksüel insanlara karşı herhangi bir saldırı beslemiyor bu cümle.) öyle ya da böyle, şu şekilde ya da bu şekilde, iki insanın özel hayatına bu derece karışmak, bunları böyle "sapikça" bir amaçla ağızlara oyuncak etmek ve buna "müzik" adı vermek gerçekten iğrendirici bir şey.

    hadi diyelim ki verdin, hadi diyelim ki iğrenç bir fan kitlen oldu, hadi diyelim ki saçma sapan tv şovlarıyla parana para kattın. milyonlarca birbirinin aynısı grubun saçma olaylar yaşayıp, ağlayıp zırlamaları (18 yaşında bir genç grubu tarafından dışlanıp ayrıldığı için hüngür hüngür ağlıyor ve bu elbette plak şirketinin 1 sene sonra çıkaracağı "comeback" için para kasma politikasıyla yakından uzaktan ilgisi yok) fazla saçma değil mi?

    insanları normal müzik dinlemeye davet ediyorum, saygılarla...

mesaj gönder