1. troll olarak tanınan birkaç kişiden biriyim belkide. troll olmayı ben istemedim. hayat şartları beni buralara itti. kendime troll dermiyim? hayır. eğlenmeyi seven, eğlenmek için yaşayan, bunun için insanlara laf atan biriyim. bence komik.

    gidiyorum deyip gitmedim doğru. abiye hem salladım, hemde savundum ki hala yapıyorum en büyük şahit abinin kendisi. geçen abi ile ufak bi sohbetimiz oldu orda bile kimi yerde eleştirdim -ki eleştirdiğim konuda haklıyım- kimi yerde övdüm.

    bugün gördüğüm en iyi yorum ise pireliye aitti. yorumundan alıntı yapıyorum "özellikle sözlük kısmını ciddiye almayı uzun süre önce bıraktığım platform. başlangıçta girdiğim yorumlarımla şu an yazdıklarımın arasında ki farktan da bellidir sanırım.." adam evrupalardan beni özetlemiş resmen.

    tanım: geniş ağızlı, suyun dibine atılan ve teknelerle sürüklenerek çekilen bir balık ağı.

    not: bu yorum herhangi bir kişi, kurum ya da zümreye hakaret içermemektedir. ve türkiye cumhuriyeti yasalarına aykırı değildir. kural 1
    not: bu yorum mesajlaşmak için kullanılmamaktadır. tek başına, başlıkla ilgili bir anlam ifade etmektedir. kural 2
    not: bu yorumun içeriği diğer sitelerden kopyala-yapıştır şeklinde getirilmemiştir, şahsımın hayal gücü kullanılarak yazılmıştır. kural 3

mesaj gönder