1. vay anam vay neler dönmüş serhat ya tepkisi vermeme sebep olan kültür ağı.

    buraya pek yazamadım, istesem de şartlar vs. derken bu güne kadar öyle oldu. o yüzden beni tanımayanlar için söylüyorum; youreads fm djlerinden biriyim. her ne kadar sözlükte bol bol yazamasam bir aralar radyoyu bol bol kullanır. siz değerli dostlarımla iyi, eğlenceli, bilgilendirici yayınlar yapardık. hatta hatırı sayılır sayıda dostumun burayla tanışmasını ve bu güzel ağın büyümesini, gelişmesinde iyi kötü yardımcı olduğumu düşünüyorum.

    bugün sınavlarımın bitimiyle, çok özlediğim radyomda bir yayın alayım dedim ama bir de ne göreyim, her yayın öncesi buradan yayının tanıtımını yapmamız için bize sağlanmış olan dj-ler sözlük hesabı çalınmış, daha hafif söylemek gerekirse elimizden alınmış.

    radyo yayınlarının duyurulduğu hesap (dı) yönetim tarafından dj ler hesabımızın mail adresi değişilmiş. pardon ama bunun adı hesap hacklemek olmuyor mu? mail adreslerinin yönetim tarafından değiştirildiği bir site ne kadar güvenilir? şaşırdım doğrusu hem de çok.

    araştırmam sonucunda diğer dj dostlarımdan bazıları lale olmuşlar, bir takım anlam veremediğim tartışmalar olmuş. burada kim haklı kim haksıza girmeyeceğim. şu ana kadar tek taraflı dinlediğim bir tartışmanın elbette tarafı olmayacağım. lâkin dj-ler hesabına onların sözlüğe erişimini engellemek için dj-lerin elinden almak kesinlikle kabul edilebilir bir şey değildir. eğer biri dj-ler hesabı ile tartışmaya katılır, yani hesabı amacı dışında kullanırsa gereken cezayı vermenizi doğru bulurdum. yine ceza dj-ler hesabını djlerden çalmak olmazdı bunun cezası. yapan bulunur ve şahsi cezası verilirdi. yine de eminim hiçbir dj dostum bunu yapmaya kalkışmazdı bile.

    not: yine anlam veremediğim bir şey, öğrendiğim kadarıyla lale olan dj dostlarımızın hesaplarının da mail adresi değişmiş. bunun ne nedenini anlayaniliyorum ne de bunu kabul edilebilir buluyorum.

    bu sözlüğü sevdiğine şüphem olmayan siz değerli yazarların huzurunda ve yine aynı konu da şüphem olmayan abi önderliğinde yönetimden bu yaptıkları yanlıştan acilen dönmelerini, gerekli açıklamayı ivedilikle yapmalarını ve mağdur olan şahıslardan özür dilemelerini talep etmekteyim.

    burayı seviyoruz, yazamasam da bol bol okumaya çalışıyorum. bu hatanızla buradan soğumama ve burayı okuma zevkimi elimden almamanızı dilerim sizden.

    edit: belirtmekte fayda var djler hesabı sözlük yönetimi tarafından değil youreads kurulduğunda djler tarafından açılmıştır.

mesaj gönder