1. allah rahmet eylesin. yazacaklarımın yeri bu başlık mı bilmiyorum ama zaten akmayan sol framee yeni bir başlık eklemeyi gereksiz görüyorum.

    inanmayan olursa arar tarar linklerini de koyarım. trafik kurallarını üstelik yoğun trafikte bilinçli ve kasıtlı olarak ısrarla ihlal ettiği videoları internete bizzat kendisi tarafından yükleniyordu. bu durumu eleştiren cılız bir kaç ses tepki görüyordu.

    yıllardır, hep söylediğim şey, motorcuların tek beklentisi ve hatta tek güvenceleri, onlar kendilerinin de tabi ve uymakla yükümlü oldukları kuralları hallaç pamuğu gibi atarken diğer bütün araç sürücüleri örnek ve usta şöförler olmalı ki yaralanmasınlar, ölmesinler.

    kural hatası yapan araç sürücülerine karşı saldırganlıkları hep bundan. ben kural mural takmıyorum ama sen takacaksın, yoksa ben ölüyorum. ne kadar laf kalabalığı ve gürültü yaparlarsa yapsınlar benim tek duyduğum bu, ettikleri lafların tamamı bu basit mantık.

    hatta kurallara uyarken bile kurallara uymayan bir motosiklet sürücüsü olabilir diye ekstra bir çaba içine girmemizi bekliyorlar.

mesaj gönder