1. bunda şaşılacak ne var anlamıyorum dün vezir ilan edilenler bugün hain ilan edildi. konu yaptı yapmadı bile değil.

    hala ah almak konuşuluyor fakat hiç de biz ah aldık o çıkıyor demiyorlar. siyasilerle birlik olup devlet kadrolarını örümcek gibi sararken iyiydi tabi.

    bunların birincil suçu fırsat eşitsizliği yaratmaktı benim açımdan. aynı halk bunlara ev veriyordu burs veriyordu, yemek veriyordu. aynı devlet bunlara iş veriyordu, bana gelince karın tokluğuna kafede garsonluk ve kira ödeme mücadelesi. sadece bir yere mensup olarak ekstra fırsatlar yakalarken güzeldi tabi, biz aynı yıllarda yol parasını zor buluyorduk hiç düşünülmedi tabi.

    ben kpss kursu kapısında nerden bulup ödeyeceğim zaten işten okuldan zaman kalmıyor derken siz halkın size tahsis ettiği evlerde özgürce kpss kampları düzenlediniz. kamudan militanlar gelip tecrübe aktardı. yeri geldi soruları önünüze serdiler. bedava yaşadınız üniversite hayatınızı, bedava kazandınız hayatınızı ve bunları sadece bir cemaate mensup olmakla kazandınız hatta titan kurdunuz. biz de mensup olmadık diye tabiri caizse yırtındık.

    hala da utanmasalar suçu biz atacaklar. konunun bizimle hiçbir alakası yok kardeşim dün sizi vezir ilan edenler bugün de hain ilan etti. dogru ya da yanlış, gerçek ya da değil umrumda bile degil. siz cift taraflı olarak bu ülkenin tümörüsünüz. sizden başka tümörler de var, çok var bu ülkede, bitmezsiniz merak etmeyin.
    abi

mesaj gönder