• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.81)
the walking dead
yürüyen ölüler bir çatışmada yaralandıktan sonra kendine gelen ve dünyayı yaşayan ölülerin ele geçirdiğini gören bir kasaba şerifinin hikayesini anlatıyor. ailesini bulmak için büyük şehire gidiyor fakat burada durumun kendi kasabasınınkinden de kötü. yine de ailesini ve hayatta kalan birkaç kişiyi daha bulmayı başarıyor.yürüyen ölüler başkahramanının tüm zayıflıklarını ve insani yönleri göstermeye çalışan, yan karakterlerinin hikayelerine de olabildiğince eğilen, iyi yazılmış, dramatik derinliğe sahip sıkı bir film tadında.
  1. !---- spoiler ----!

    aksiyon, catisma diye aglayan izleyici yuzunden dizinin icine edildi. simdi oturup izlesinler bos bos havaya ates eden, araba tarayan insanlari. ne guzel hayatta kalma dizisi var izliyoruz diyorduk. steven segal filmlerine evrildi son birkac bolumdur.

    evet izliyorum, izlemeyede devam edecem. birkac sacma bolum icin butunun kalitesini kesip atamam. aksiyon meraklilarinin gazini almak icin yapmislardir umarim bu bos bos ates etmeli sahneleri.

    shiva icin uzuldum. bir de carol gibi daryl gibi karekterler varken niye bir tabur adamla dolasirsiniz ki salin bunlari ordu gibi masallah tak tak indirsinler teker teker.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder