1. kiralik kalemler tarafindan geziye, muhalefete ve başkanliga baglandigina gore daha enteresan gelismeler olacak gibi duruyor.
  2. son haberlere göre 38 kişiyi kaybetmişiz.200e yakın yaralı var.2015te de iki ayra patlama olmuştu ankara'da.ülkenin hali bu.
  3. ne desek boş. yapabilecegimiz tek şey böyle bir dünyaya çocuk getirmemek.
    geçmiş olsun güzel ülkem..
  4. tam bir kırmızı pazartesi'yiz, diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
  5. abrek
  6. o anlarda başbakanın telefonundan söyle bi konuşma geçmiş olabilir.
    --alo, bizim çalışma ofisinin üst taraflarında bi yerde patlama oldu sanırım, çığlık atanlar fln var yaralılar olabilir yayın yasağı getirin çabuk!
    -beyefendi 112 acili aradınız dalga mı geçiyorsunuz?
    --he pardon ya. bi an boş bulunup 112yi tuşlamisim kih kıh kıh.
    lanet olsun hepinize!!
  7. bak ne yapacaz hı ? ülke geri zekalı etrafına bak mahallene bak kaç kişiye zeki insan diyebiliyorsun ? biz durmuş kendimizi amerika ile karşılaştırıyoruz amerika'da h.a.a.r.p denen bir şey ver istersen araştır adamlar istediği zaman fay hattıyla oynayıp bizi yok edebilirler ! ama biz onlarla karşılaştırıyoruz hala öldürmüyorlar çünkü biz onların kölesiyiz sen köleni yok edermisin ? sömürecekler sona yıkarlar belki.... yeter ama ya okuyacam türkiye'den uzaklaşcağım diyorum ama buradaki insanlarada acıyorum kararsız kaldım ölmek istiyorum en iyi ye maraş mersin orada ev alacağım oturacağım bıktım artık ! tek başıma geçireceğim vaktimi tabi adam akıllı dürüst birini bulamazsam