1. kimsenin hayatını kaybetmemesini dilediğim patlama.
    abd elçiliği uyardı, ardından patlama oldu. tüm türkiye duydu, hukumet gerekli tedbiri almadı. allah bizim belamızı vermiş, daha çok patlama olur, çok insan hayatını kaybeder.
    ek: çok sayıda hayatın yitip gittiği patlamadır. yine bıçak kemiğe dayandı. amq kemiği hiç mi acımaz yahu.
  2. normal bir ülkenin herhangi bir yerinde en ufak bi patlama olsa bütün bakanlar ve üstleri tamamen o bölgeye yoğunlaşır.artık lanet olsun ki ülkemizin her noktası bombalanıyor.türkiyenin merkezi mayın tarlasına döndü.geçmiş olsun türkiye.geçmiş olsun ankara.
  3. mit ne iş yapar, neden maaş alırlar görevleri nedir. off canım çok sıkkın güzelim ülkem ortadoğu'ya döndü. istikrar istikrar a oy verenler ölümde istikrar durmak yok yola devam. sorumlu yok sorumlu yok sorumlu yok..
  4. bazı haberlere göre onlarca aracın yandığı çok sayıda ölünün ve yaralının olduğu patlamadır.allahım bu ne hiddettir bu nasıl bir nefrettir.
    lvssr
  5. geçmiş olsun inşallah ölü ve yaralı yoktur yada azdır.
    istihbarat işini yapsa bunlar yaşanmayacak.
    ilk yapılacak iş yayın yasağı olmamalı.
  6. kızılay'da olan patlamanın sesi bilkent merkez kampusten dahi duyuldu. arada 12-13 km'lik bir mesafe var.
  7. Amerikan büyük elçiliği tarafından 11 Mart tarihinde kendi vatandaşlarına uyarısı yapılmış patlama. Messages for U.S. Citizens
  8. yazıklar olsun, 5-10 sene öncesinin irak bağdat bombalamalarının haberini dinliyor gibiyim. el birliğiyle ortadoğu'yu vatanımıza getirdiler. yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin..
  9. Allah kahretsin. ..
  10. iki gün sonra herkesin unutacağı patlama. ama ben sabah kahvaltı yaptığım arkadaşımın o çığlık çığlığa ağlamasını unutamayacağım.