1. herkesin bir üst yorumu yapan yousera içinden geçen yada ihtiyacı olan kitabı hediye edebileceği bir etkinlik düzenlenebilir. bu başlık altına kısıtlı bir sürede tek yorum girerek bu etkinliği sorunsuz yapabileceğimize inanıyorum.

    hatta start verelim. @uzak hikaye hangi kitabı istersen bana özelden ulaş :) mesajlaşalım
  2. 8 nisan 2016 tarihinde başlatmış olduğumuz etkinliğimizin katılımı 14 nisan gecesi ile sona ermiştir. (*:dufduf istisna oldu. aramızda.) Etkinliğe iştirak edip bizlerden desteğini esirgemeyen tüm youserlara teşekkür ediyorum. Paylaştıkça artan bunun gibi birçok etkinliklerde yer alırız umarım. Başlıkla alakalı olarak babil.com'un bugüne özel kampanyasında arkadaşına kitap hediye etmek isteyenlere arka kapak dergisini yanında bedelsiz gönderecek. Detaylı bilgi için tık

    p.s kitapların yazma sürecinden baskısı ve bize ulaşımına kadar tüm emeği geçen insanları hatırlayın ve bandrollü kitaplar satın alın. Türkiye'de 100 kişiden sadece 4 kişi kitap okumakta (*:bunlar bizleriz) yayınevlerinin ve yazarları için bu işi sürdürmenin ne kadar sancılı olduğunu anlayın. onlara destek çıkalım. korsana hayır.
  3. bence de gayet güzel bir etkinlik. lakin önerilerimden biri, kendi seçtiğimiz kitaplardan birini gönderirsek, daha kişisel ve güzel bir hareket olur.

    adresini vermek istemeyen arkadaşlar olabilir. bu durumda iletişime geçip arkadaşın belirttiği ptt ya da yurtiçi kargo şubesi gibi şubelere direk gönderirse karşı taraf oradan alabilir diye düşünüyorum. bildiğim kadarıyla ptt, kitap gönderirken, gönderilen içerik yalnızca kitapsa indirim de yapıyordu. bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

    bu kitap gönderme, belli aylarda düzenli olarak da yapılabilir.

    hatta ek bir etkinlik olarak, kitap gönderildikten sonra, okuyan arkadaşlar da youreads'te kitap başlığına yorum da yaparsa çok iyi olur çokta güzel olur diye düşünüyorum.

    bence bu etkinliği canlandıralım arkadaşlar. gerekirse üç beş kişi kendi aramızda yapabiliriz :)

    @ozee'nin kitabı da benden :)

    edit: düşüncem 14/15 nisanda son bulması olur. kargoyla beraber herkesin eline 17 nisan da o kitap ulaşır diyorum.
  4. Bugün sevgili tatlısubalinası'nın hediyeleri elime geçti, çok Mutlu oldum :) yurtdışına kitap gönderme inceliğini gösterdiği için de ayrıca teşekkür ederim!
    Hediye
  5. çok güzel bir organizasyon olacağa benziyor katılıp denemek gerek. @ulker napoliten ben bu durumda sana hediye ediyorum.
  6. gerçekleşirse @nefretedenzat ve @vendetta' ya kitap hediye ederek katılacağım etkinlik.

    yalnız, son kalan hediyesiz kalıyor, bu durumda en son katılana @uzak hikaye kitap hediye etmeli diye bir öneri getiriyor, arttırıyorum.

    ekleme: istenilen değil de kendi seçtiğimiz kitabı yollama konusuna katılıyorum.
    ozee
  7. Keyifle katılacağım etkinlik..
    Umudum artıyor sayenizde..
    Ağzıma takılır bir güzel şarkı...

    Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...

    @aspirinosman, senin de kitabın benden sevgili dostum.

    Düzenleme : aspirin'in 15 nisan'a kadar fikrine katılıyorum. O vakte kadar tamamlamış olursak tam zamanında hepimizin elinde olur kitaplar dostlarım.

    kitabın okuduğumuz bir tarzda olmasına gerek yok bence. her kitap ayrı dünya her seçim o dünyaya açılan pencere nazarımda. birbirimizin gözlerinden bakalım bu sefer de yeni dünyalara diye düşünüyorum. o nedenle gönderen kendisi seçsin bence.

    Ptt gönderimi en makul olanı. Kimseyi sıkıntıya sokmadan kitaplar yeni okuyucusunun eline ulaşır böylece.

    Yüreğini alıp da gelen herkese teşekkürler...
  8. caprio yüzünden otlu peynir'linin hediyesi kaynamasın o zaman (;
    meslektaşıma hediye kitabı benden.
    damncaprio, size de ben hediye ediyorum, siz beklemeye devam edin (;

    ekleme: tiryaki adam yeniden hoşgelmiş. mesaj atamadığım için buradan yazayım. hediyeyi almış kadar oldum, teşekkürler.
    benim yerime çevrenizde hiç okumayan ve bununla gurur duyan biri varsa ona bir kitap hediye edin (;
  9. duyarlılığın için teşekkür ederim @voltrandakimaviaslan. buraya yazmayı atladığım bir kampanya var. bana kitap göndermeseniz de olur arkadaşlar :)


    küçük prens okula gidiyor!
    ilçe ve köy okullarına küçük prens kitabı yolluyoruz!

    yayınevleri, küçük prens sevenler ve koleksiyonerler tarafından bağışlanan yaklaşık 700 küçük prens kitabını ilçe ve köy okullarındaki kardeşlerimize göndermeye başladık... ancak, çok daha fazla kitabı, çok daha fazla öğrenciyle buluşturmak istiyoruz (öğretmenlerimizi de unutmuyoruz).

    kampanyamıza siz de katılır mısınız?

    kampanyaya küçük prens kitabı bağışlamak ya da okullarımız için kitap istemek için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

    kitap bağişlari için gönderim adresi:
    ali lidar
    adımlar kitabevi
    hoşnudiye mh.
    ismet inönü 1 cd. 17/b
    tepebaşı • eskişehir

    kampanyamızı 23 nisan’a kadar sürdürmek istiyoruz. katkılarınız için şimdiden teşekkürler...

    adımlar kitap & kafe

    küçük prens müze girişimi

    ayrıntılı bilgi için:
    adimsanatevi.com
    kucukprensmuzesi.com