1. hedef: 5.000 başlık, kişi başı ortalama 50 başlık ile tamamlanabilecek. sol frame başlangıç: 1220

    yazılım ekibinden @canarslan12 arkadaşımızın teklifi ile gündeme gelen güzel bir etkinlik. sizler de uygun bulursanız haftasonu işşizleri olarak iyi bir işe imza atabiliriz.

    youreads henüz 1 yaşında bebek denilebilecek bir sosyal platform. veritabanında birçok basit tanım bilgisi eksik. bu tarz etkinliklerle kısa sürede içeriğimizi oldukça güçlendirebiliriz. yapmamız gereken şey; herkesin belli alanları kendine hedef seçip o alanda ne kadar bilgi-tanım içeriği varsa siteye yüklemesidir. bunun çok ayrı bir faydası ise “güncel bilgi kaynağı” yaratmak olacaktır. sözlük sistemlerine 2016 revizyonu denilebilir.

    ör: bir youser kendisine ilaç isimlerini hedef seçer, belli bir tematik içinde cuma-cumartesi-pazar günlerinde müsait oldukça ilaçların isimlerini başlık açar, altlarına da yine belli bir tematik içinde kullanımını, ne işe yaradığını gibi önemli bilgileri yazar. yine başka birisi kendisine bilim kanalını seçer ve 3 gün boyunca terim girişi yapar. bu şekilde toplam 30 kanal etkin şekilde bilgiyle ve tanımla doldurulur.

    2 gün süreyle burada konuyu tartışabilir, önerilerimizi, eleştirilerimizi paylaşabiliriz. herkese uyarsa cuma sabahtan başlar, pazar gecesi tamamlarız.

    not: katılacak olan arkadaşlar cuma gününe kadar hazırlıklarını bitirirse sabah 9:00'da etkinlik başlar. o saatte sistemde kaç başlık olduğunu paylaşacağım. etkinliğin bittiği pazar gecesi 00:00'da da o ankini paylaşacağım. yine ara ara tamamlanma yüzdesini bu başlıkta duyuracağım. yine de ben bugün başlamak istiyorum diyenler başlayabilir tabi.

    not.2: 120 civarı kişi olunca liste yapamadım.

    sonuç: tamamlanma oranı %40'larda kaldı maalesef. yine de emek veren herkese canı gönülden teşekkürler.
    abi
  2. aklıma gelen tüm hukuki terimleri yazarak destek olacağım etkinlik.
  3. yardımcı olmak istiyorum ama konularda karışıklık olmaması adına konuların dağıtımını yada paylaşımını önceden kararlaştırılarak yapılması üzerinde durmamız gerekebilir.kendi içimizde başlıkları paylaşabiliriz, bu başlık altında konu dağılımını yapabiliriz, öncelik konuya hakim olanlara verilerek ilerlenirse bu adım site için fazlasıyla mantıklı olacaktır..

    edit: sinema, grafik tasarım başlıklarına eklemeler yapacak arkadaşlar birlikte hareket edelim.
  4. ben star wars, harry potter, lord of the rings ile katılabilirim.
  5. sağlık kanalında beslenme metabolizma alanı ilk düşündüğüm. cumartesi pazar yokum ancak ben perşembeden çalışmaya başlar cuma akşamına görevimi tamamlarım diyorum.

    sevgili badilerim ferideninkalbi ve lelouch da bu kanalda destek esirgemez diye düşünüyorum. ve daha nicemiz...

    düşünenlerin fikrinze sağlık. bu sayede heyecanlı youserlar enerjisini belli bir yöne /konuya kanalize ederse hem burası kaliteli şekilde gelişir hem de şenleniriz. fena mı olur.

    güzel günler yakın..
  6. ekonomi kanalına talibim. talip olanlarla iş bölümü yapabiliriz.

    ek. her an felsefe kanalına da girişebilirim.
    abi
  7. söz vermemekle birlikte tarih kanalı için yardımcı olabileceğim etkinlik. tarih konusunda katkı yapmak isteyen youserlar ile eşgüdümlü hareket edebiliriz. beni bul adım garavel. beni bul.
  8. iş tempom çok yoğun cumartesi günü bile çalışıyorum elimden geldiğince yemek ve değişik materyal tanımları yapmaya çalışırım damlaya damlaya göl olur misali.

    şimdiden emek veren herkese kolay gelsin.
  9. mimari terimler ile ilgili destek olacağım başlık. gerçekten bir çok temel terimde eksiklik var. yorumdan çok direk bilgi gerektiren bir çok giri lazım platforma. ne kadar destek olursak ileride aradıklarımıza o kadar kolay ulaşılır.
  10. turizm alanında destek vereceğim etkinlik. ilgilenen var ise iş bölümü yapabiliriz.