1. istanbul'un fethi olayı sorunsuz kutlanırken türkiye'nin esas kuruluşun sesi olan milli bayramların unutulmak istendiği iğrenç bir dönemdeyiz. unutturmak isteyenlere inat kutlu olsun!
  2. spor yapmayan bir ayağı mezardakilere dert olmuş bayramdır.
    edit:kutlu olsundur.(*:swh)
  3. atatürk' ü anma kısmının unutulmaması gereken bayramdır. zira atatürk' ü unutturmaya çalışanlar tarafından sadece 19 mayıs gençlik ve spor bayramı olarak anılan ve anlatılır.
  4. atamın tüm gençliğe emanet ettiği bayram. unutmadık, unutmayacağız.
  5. araya kaynaştırılmak istenen bayram. 29 mayısa henüz varken, birilerinin her yerde boy boy dev gibi fotoğrafını görmek mümkün. metroyu bile bu yüzden kullanmak istemiyorum, sağım solum ... çok ironiktir; dün kanalları şöyle bir gezinirken akit' in yayın yapmaya çalışan televizyonuna denk geldim. "gençler" vurgusu vardı. lakin anlatılan yine fetihti. ortada kendilerine ait bir şey yok ama didikleyip araklamak gırlaa...

    çilekeş anaların, bahtı kara adamların, boy boy yitirilen evlatların ardı ardı kesilmiyor.

    "gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." mustafa kemal atatürk

    kutlu olsun, henüz biz ölmedik..
  6. bugun bu bayramin ayni zamanda spor bayrami olarak kutlanmasinin hikayesini ogrendim. ne kadar dogru bilgidir bilemem ama, aldigim bilgiye gore besiktas jimnastik kulubu, bu gunun ayni zamanda(*:ataturk'u anma bayrami olmasinin yaninda) spor bayrami olarak da kutlanmasini teklif eden spor kulubuymus. konu hakkinda daha detayli bilgisi olanlar dogrulayabilir/yalanlayabilirler efendim..
  7. “kimin kayığına binerse, onun küreğini çekenlere inat biz hala bandırma vapuru’ndayız."

    bayramınız kutlu olsun !
  8. düğünde göbek atanların 'böyle günde kutlama mı yapılır hainler(!)'' dedikleri gün
    ryu
  9. orospu çocuklarına dert olmuş bayramdır.