1. umut bulut'un gol orucunu bozacağı ve 2 gol atacağahahaghahah

    muhtemelen riekerink forvette podolski'yi oynatacaktır. zaten şu son bir kaç ay yabancı futbolcu görücez. lig bitince alayı kaçıp gidicek,pereira ve sneijder'in son açıklamalarından da anlaşılacağı üzere orta doğu gibi bir bok çukurunda kalmaya niyeti yok kimsenin..

    parçalı formamla evden takip edeceğim karşılaşma. gönlümüz cimbomdan yana ama nerede bizde o futbol. hayırlısı.
  2. avrupadan talihsiz bir biçimde elenen bir fenerbahçe ile ligde havluyu atmış yönetim futbolcu taraftar üçgeninde sarsıntılar geçiren galatasaray'ın karşılaşması.

    galatasaray'ın yapabileceği en iyi kadro ile çıkması gerekiyor. hiç fantazi aramaya gerek yok, buna lüksümüz de kalmadı zaten.

    denayer'i sağ bekte çıkabilirizin duyumunu alıyorum. linnes orada her ne olursa olsun oynamalı. denayer stoper de fişek gibi. sağ bekte gördüğüm zaman yeni transfermiş gibi algılıyorum her defasında cunku adamın yeri degil.

    pas yapabilen bir orta saha ile cıkmamız gerektiğini duusnuyorum. emre mutlaka oynamalı. son maclarda ki yukselişi buna değer.

    ve forvete gelirsek, normal şartlarda umut'un 18 de bile olmamasını savunuyorum, bu maç da olmamalı, toparlayabilmiş midir kendisini muamma. çok zor bir durum. sabırlar diliyorum.

    tekrardan maça dönersek, poldi forvet, yasin kanat olarak çıkmalı, semih oynamamalı. gerisi gelecektir.

    taraftarı bu sene içinde sevindirecekleri son maç. umarım alırız. dostane ve sıkıntısız bir şekilde geçmesini diliyorum.
  3. seyircisiz oynamasına karar verilen maç. galatasaray yönetiminin itiraz ettiği, "ya seyircimizle oynarız ya da oynamayız" dediği söyleniyor.

    bazı kaynaklarda maçın iptal edildiği de söyleniyor. taraftar stadın dışına çıkarıldı, oradan tepkilerini sürdürüyorlar. zannediyorum taraftar stadın önünden dağılmayacaktır.

    ekleme: maç güvenlik gerekçesiyle ertelenmiştir. ülkemin geldiği bu durum beni çok üzüyor.
  4. seyircisiz oynanacakmış yakında tüm yurtta sokağa çıkma yasağı verirlerse şaşırmam valla iyice sapıttılar.

    istihbarat aldıysanız maçı iptal edin kardeşim yoksa diğer türlü asla açıklanamayacak karar.

    edit : maç güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş.
  5. daha bir stadın güvenliğini sağlayamayan adamlardan ülkeyi korumasını bekliyoruz. bravo. ne desek gg
  6. maç saat 19:00'dan 20:00'a alınmış. bir galatasaray'lı olarak pek de umudum olmayan maç.
  7. bragaya turu kaptıran fenerbahçe ve her ne kadar kötü gitsede derbi de farklı oynayacak bir galatasaray var ortada. fener alır diye düşünüyorum ama galiba berabere bitecek
    ryu
  8. umut bulutun 12 maç aradan son gol atacağı karşılaşma
  9. berabere bitecek ve sonucu beşiktaşa yarayacak maçtır.
  10. iptal olması gereken maçtır.
    mert