1. 17-20 mart tarihleri arasında yapılacak olan, formula 1 2016 sezonunun ilk yarışı. bu sene ferrari den beklentiler büyük. mercedes in serisini bozmasını ümitle bekliyoruz.
  2. mclaren - honda takımının gizlediği güçlerinin olmasını ve bu güçlerini tüm dünyaya burada afişe etmesini istediğim 2016 f1 sezonunun ilk yarışı. hey gidi alonso. sen bu duruma düşecek adam mıydın!
  3. böyle devam ederse, yeni sıralama formasyonunun ve emre tilev denen yeni spikerin, bu sezonun içine edeceği belli oldu. sıralama hala devam etmesine rağmen pilotlar kenara geldiler. f1 hersene daha da kötüye gidiyor. geçen seneye göre göre ferrari ler bi tık daha iyi gibi geldi. yarın yarış ne olur merakla bekliyoruz.
  4. romain grosjean'i daha yakından takip edeceğim f1 sezonunun ilk yarışı.

    not: mika häkkinen gençlik kolları ^::)^
  5. yine mercedes ler birbiriyle savaşacak. ferrariler mercedes e yetişme hayaliyle bişeyler yapacak. arka taraf muamma. yeni spiker saçmalayacak. f1 eski f1 değil.
    ha biz yine izleriz. ama zevk almayız o başka.
  6. fernando alonso ölümden döndü.
  7. aracının motoru yanan kimi raikkonen yarışa veda etti.
  8. romain grosjean tek pit stop ile 50 tur götürdüğü yarışta 6. sırada. bu adam bana umut veriyor.

    max verstappen ve daniele ricciardo bana keyifli bir yarış seyrettirdi. kendilerini daha sıkı takip edeceğim.

    esteban gutierrez erken fren yaptı mı yetkililerden bir açıklama gelmedi fakat alonso'nun kazasında önemli bir rolü olduğu kesin.

    raikkonen her zamanki gibi şanssızdı.

    hamilton ve vettel'in ikincilik mücadalesini "gerçek f1 budur" diyerek izliyorum. derken vettel kısa bir süreliğine pist dışına çıktı ve ikincinin hamilton olduğu kesinleşti.

    son tura girerken nico rosberg'in rahat bir galibiyet aldığını söylemeden geçemeyeceğim.