1. 339 ^:evet^ ile referanduma gitmiştir. bu günü artık hiç unutmayacağız.
  2. bir kere daha söylüyorum,
    yere batsın saraylarınız,
    yere batsın başkanlığınız,
    yere batsın anayasanız,
    yere batsın hırsınız...
  3. akpliler (bu anayasa değişikliği teklifine referandumda evet oyu verecek seçmenler dahil -hatta bu seçmenlerin içinde 3. derece akrabaları olan biri olarak diyorum ki- tüm parti kadroları, milletvekilleri ve zihniyetin başındaki kişi dahil) benim gözümde pkk'dan farksızdır, hatta katbekat vatan hainidir bundan gayrı.

    bunu belirterek söze başlamak ve asıl hesabı satılmış mhplilere sormak istiyorum. diğerleri zaten ne bok oldukları besbelli bir pislik cenah... ama mhp... "güya" türkiye'nin iki temel taşından biri olduğu iddiasındaki, türk siyasi tarihinin çınarlarından birini, koskoca milliyetçi camiayı, koskoca bozkurtu resmen sarayın bekçi köpeği yapan mhplilere ve onların başındaki adama pek de hazzetmedikleri bir ismin, ama onların hepsinden çok daha fazla vatansever olan bir şairin, nazım'ın dizeleri ile şunu iletmek istiyorum:

    günü gelir çarh düzüne çevrilir,
    günü gelir hesabınız görülür.
    günü gelir sualiniz sorulur:
    beyler bu vatana nasıl kıydınız?

    yok olacaksınız! tarih sizi ve stepnesi olduğunuz cenahı hain olarak anacak, lanetle, kinle ve pişmanlıkla anacak... hepiniz bunun farkındasınız, ama tarihten ve halktan korktuğunuzdan daha fazla, gözünüzü saray ve menfaatinize dokunulma korkusu bürümüş...

    bugünü, yaptıklarınızı, ihanetinizi ömür boyu unutmayacağım ve her gün bu ateşi diri tutacağım!

    yazıklar olsun! bizden, çocuklarımızdan, adaletten, hukuk devletinden, hukuk güvenilirliğinden, demokrasiden çaldığınız her şey için yazıklar olsun!

    vicdan azabı içinde acı çekerek ölmeyi dilenin,
    ölemeyin inşallah!
  4. 339 kişinin bir uzva ilaç olmadığı ve ciddi ciddi gerizekalı olduklarının kanıtı.
    tarih sizi unutmayacak, haydi hayır'lı işler.