1. devlet,medya ve toplumun salağa yatmaya, olmamış gibi yapmaya devam ettiği vahşet.
  2. zincire vurdukları 2 türk askerini öldürmüyorlar. hayır, öldürseler ayrı bir olay olacak ama canlı canlı yakıyorlar.yazık çok yazık diyecek hiçbir şey bulamıyorum sadece bunun haber olmaması medyanın ilgilenmemesi ve insanların habersiz kalmasına edecek bir çift küfürüm var.bari sizler habersiz kalmayın ve bilin diye bu başlığı açıyorum yoksa böyle büyük bir acıyı kimsenin bilmesini ve üzülmesini istemezdim.

    +18 sayılabilir ve psikolojik olarak rahatsız olabilirsiniz. link

    diyecek hiçbir şey yok.yazacak hiçbir şey yok.internet üzerinde gezen videoda mevcut inanmayanlar gidip izleyebilir ama hiç tavsiye etmiyorum.2016 yılı bitmeyecek gibi duruyor,biterse de bıraktığı izler asla silinmeyecek.

    sputnik türkiye resmi sitesi
  3. suriye'de ışid'in bulunduğu her yerde bakteri bile yaşamamalı.kalbim acıyor,göğsüm ağrıyor şu an.böyle bir orospu çocukluğu olamaz.
    eale
  4. türkiye cumhuriyeti tarihinin en rezil olayıdır. böyle bir olaydan sonra içişleri bakanından, genelkurmay başkanına, milli savunma bakanına kadar sorumluluğu olan herkesin istifa etmesi gerekir. tabi bunlar tünel açılışından, yıldızlar karması maçını izlemekten, interneti kapatmaktan fırsat bulamayacakları için yine yine ve yine etmeyeceklerdir. insanın elinden allah belanızı versin demekten başka birşey gelmiyor . bu duruma sebep olanlar daha beterini görmedn ölmezler umarım.
  5. linki açamadım. görüntüleri izleyemem çünkü! arkadaşların yazdıklarına bile ağladım.
    kendimi ne kadar çaresiz hissediyorum.
    anaların binbir meşakkatle yetiştirdikleri o kuzuları fütursuzca ölüme yollayanlar, onları böylesi acı bir ölümle bu dünyadan ayıranlar:
    dilerim yüreğiniz öyle yansın ki, öyle acılar tadın ki, acınızı hafifletecek ufacık bir çare bulamayın.
    çok üzgünüm, elimden bir şey gelmiyor...
    ölümün bile hayırlısını dileyen bilge yaşlılar ne kadar da haklılar!
    o askerlerin aileleri neye yansın, öldüklerine mi? yoksa böyle acı bir şekilde öldüklerine mi?
    zaten anneleri de bu olaydan sonra acıdan ölürler. dünyaları zindan olur!
    sabır dilerim hepsine...
  6. içime bir şey oturdu, bunun hesabı sorulmalıdır. birileri hesap vermelidir. bana kimse bu görüntüleri anlatamaz kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o askerlerin yerinde olduğumu düşünemiyorum. yeter artık ben bir kardeşimin daha ölmesini istemiyorum.
  7. herkes çaresiz gibi hissediyor değil mi? hissedersin.
    bu ülkenin sinir uçları gezi olaylarında alındı. hissizleşti insanlar. ama sonsuza kadar böyle gidecek diye bir şey yok.
    bu infaz şekli çok acı. nefretle doluyor insan. ama neden bu kadar etkilendik? çünkü terör örgütü başarılı şekilde kayda alıp servis etti. empati yaparak, görsel hafızamıza atarak, hayal ederek çok fazla etkilendik. kayseri'de veya patlama olan herhangi başka bir yerde yanan vücuduyla acı çeken o gencin ağzından da "anne" kelimesi çıktı. sevdiği kadını hayal etti ve öldü. ama biz görmedik, duymadık onu.
    unutmayacaksın, hatırlayacak hatırlatacaksın. bir cumartesi akşamı alkolünü alırken aynı görüşe sahip olduğun insanla ülkenin sorunlarından bahsedip rahatlamayacaksın.
    olayları göremeyen, görüp de tepki vermeyen hacı amcanın suratına çatır çatır neler hissettiğini söyleyeceksin. merak etme kolay manipüle oluyorlar. gireceksin kıraathaneye konuşacaksın doğru bildiğini.
    en azından bunu yapacaksın. istersen, eğer gerçekten istersen bir şeyler yaparsın.
    işlek bir yolda yere spreyle "dürüstlük, eğitim, okumak, gözünü açmak vs" ile ilgili etkili cümleler bile yazmak bir şeyleri değiştirebilir. anladınız işte, kelebek etkisi ve istemekten bahsediyorum.
    bizim elimizden şu an için sadece mücadele etmek gelir. az veya çok.

    bir düşün; o ölen iki askere şu soruyu sorsan ne cevap alırdın? "sizin arkanızdan üzülüp, ağlayalım mı? yoksa mücadele edip savaşalım mı?"
    cevabını sen ver.
    ve uygula.
    başka çaren var mı?
  8. videonun tamamı 19 dakika. izlemenizi tavsiye ederim. katliam çağrılarını görün.
  9. el bab a, rakka ya yağan bombaların, yakıldıkları ateşin, kırıldıkları kemiklerinin sesini ben kendi şehrimden duymadıkça kimse "türkün gücünü göreceksiniz" cilik yapmasın. eskiden türk olmanın bir ayrıcalığı vardı artık oda yok. en güvendiğimiz tsk bile 12 saattir ölü taklidi yapıyor.
  10. görüntüleri izlediğimde aklıma gelen askerliğim oldu çünkü o kamuflajı bende giydim, saç tıraşımda bu saç tıraşına yakındı ve genelde her asker gibi aklımda annem vardı. yaza bileceklerim bu kadar. lanet olsun bu acıyı yaşatanlara.