1. 0/2 beşiktaş 4.00 oran tek maçtan 100 liraya 400 lira kazanç beklediğim maç.

    edit: ikinci yarının başında beşiktaş golü attı böyle biters 300 lira kâr yapıcam ah ah seviyorum bu hayatı...

    edit 2 : ehehe keriz parası teşekkürler efendi beşiktaş.
  2. tudor'un defansif anlamda beşiktaş'ı iyi çalıştığı, üçlü savunmayla başlayıp sağ kanada yasin'i attığı maç. savunmada 5'li yapıyı kurup merkezde selçuk-talisca, de jong-oğuzhan eşleşmeleri görüyoruz sürekli. beşiktaş sürekli kanat akını deniyor ama alanı çok adamla kapatan galatasaray savunması buna izin vermiyor. ancaaakkk...

    galatasaray galibiyete ihtiyaç duyan taraf ama hücumda etkisiz kaldılar. savunma başarısı ne kadar yüksek ise hücum başarısı da o kadar düşük. hücuma çıktığında podolski savunma arasında etkisiz kalıyor. yasin üzerinden sürekli yükleniyor galatasaray ama az adamla bindirdiği için alanı açamıyor gs. selçuk'un daha çok git-gel yapması, semih'in azpilicueta gibi hücum bindirmelerine başlaması lazım. ilk yarının sonunda yasin yalnız kalınca bu bindirmeyi denedi ama geç kalmıştı. galatasaray'ın bek özelliği yüksek olan, bindirme yapabilecek tek ismi semih. hücum genişliği için ona ihtiyaçları var. buna ek olarak da bruma oyuna daha çok girmeli. sneijder ve podolski çok yalnız kalıyor. bakalım neler olacak ikinci yarıda.

    adetten notu: amacı kalmayan fenerbahçe ahalisinden birisiyim.
    ae
  3. sayelerinde 2,5 saatte maslak'ı geçemediğim maç.

    bir de metroyu ateşe vermeye teşebbüs eden ve mal olduğunu alenen beyan eden taraftara da teşekkürü borç bilirim!

    not:sarayspor.
  4. galatasaray'ın kazanmak için canını dişine takacağını bu sebepten beşiktaş'ı öyle yada böyle puan kaybına uğratacağını düşünen bir beşiktaş taraftarıydım. öte yandan maç boyunca galatasaraylı oyuncular beraberliğe razı bir deplesman takımı gibi oynayarak beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdüler. bu saatten sonra galatasaray üçüncülüğü kaptırmamaya çalışmaktan fazlasını yapamaz gibi geliyor bana. öte yandan bir beşiktaşlı olarak şampi demiyorum. ligin bitmesine bu kadar hafta varken havalara girmemek lazım. şampiyonluk ipi göğüsleninceye kadar herkes işini yapmalı.