1. Şu an kulağıma geldi. asılsız mı değil mi hiçbir fikrim yok ancak birkaç haber sitesi haberi vermeye başladı. olay hakkında bilgi sahibi olan kişilerin bilgilendirmesini bekliyoruz.

    olay dış hatlarda meydana gelmiş.çok yüksek ihtimalle yurtdışından gelen bir canlı bomba havalimanına girince patlatmış.

    henüz haber sitelerinde herhangi bir ölü sayısı ya da yaralı sayısına ulaşamıyorum. havalimanında silah sesleri duyulduğu iddiası var.

    edit : haber gerçek. ölü ya da yaralı sayısı hakkında hala bi yaklaşık sayı yok.

    video paylaşılmış olay yerinden.

    edit 2: olay yerinden 2 yeni görsel

    görsel1
    görsel2

    edit 3: silah sıkılmış. olay yerinden yeni görsel

    edit 4: malesef yaralı fotoğrafları gelmeye başladı.

    +18
    +18 çocuk hayatını kaybetmiş...

    bekir bozdağ 10 şehit olduğunu söylüyor.

    çok ama çok yakında twitter kapanır , yayın yasağı gelir ve yüksek ihtimalle internetlerimiz yavaşlar.olacakları önceden biliyoruz artık.

    Ve beklenen yayın yasağı da gelmiş sonunda .
  2. nefes alamıyorum artık ya ciğerim soldu her gün acı her gün keder. hiç bir insan bu kadar ölüm görmemeli bu kadar korkuyla yaşamamalı
  3. 7 yıl çalıştığım havalimanında gerçekleşen patlama.

    öncelikle şunu belirtmek isterim şöyle aranan ya da böyle x-ray cihazlarının olduğu yer sadece sıradan vatandaşın kullanabileceği şekildedir yani sıradan vatandaş x-ray'e tabi tutulur aşağıda sizlere gözlerimle gördüğüm ancak aranmadan geçebilen kişileri yazıyorum ki sadece bu kapılardan üst düzey diplomatlar aranmadan geçebilir(kabine üyeleri) yani milletvekili olsanız bile geçemezsiniz ancak orada görev yapan polisler, güvenlik görevlileri aranmadan geçiyorlar yani bu kişilerin arasında art niyetli olacak birileri varsa rahatlıkla geçmiştir. ayrıca havalimanı vip iç hatların orada bir asansör vardır yanlışlıkla normal yoldan girmiş vip yolcular o asansör ile vip katının girişine iner yanio asansör vasıtasıyla istediğinizi içeri sokarsınız.

    ayrıca havalimanlarının alt katlarında ürün kabul arama noktaları vardır buralard a yol geçen hanı gibiir yani söyle 1 saat izleyin rahatlıkla istediğinizi sokar çıkarırısınız.

    araçla girdiğiniz kapıdan da kafalarına göre araç çevirirler yani gözü tutmayan aracı çevirir güvenlik mensupları yani range rover ile gelirseniz çevirmez ancak toros ile gelirseniz çevrilirsiniz.

    güvenlik tamamen allahlık durumda arkadaşlar nasıl oldu niye girdi demeyin.

    ha bir de rüzgar güneyli eserken uçaklar şirinevler bakırköy üzerinden çok alçak uçarak geçer pste inerler. bir gün piste değiy ataköye inecek.

    çok üzüldüğüm ama yazmaktan başka birşeyimiz olmuyor maalesef.
  4. içeride çalışan güvenliğin dediğine göre 20 kişinin öldüğü saldırı.

    ayrıca 2 gün önce abd dışişleri bakanlığı istanbul'a seyahat konusunda uyarmış.
    okkir
  5. patlamalardan sonrasında yapılacakları ve yapılmayacakları biliyor oluşumuz düşündürücü değil mi?

    şehitlik mertebesiyle ölenler kutsanıp durum yumuşatılacak.-ki kutsaldırlar insan oldukları için orası ayrı-

    asla ve asla suçu üstlenmeyecekler. hükümet hiçbir şekilde istifa etmeyecek.

    doğru biliyorsunuz ya kendinizi, keşke yanlışlarınız toptan süpürse hepinizi.
  6. "havalimanına doğru gitmeye çalışmayın, trafiği tıkamayın, şu an oraya doğru gitmeye çalışmanızın içeridekilere hiçbir yararı yok"...diyorlar da karşı apartmanda bir kadın şu an elinde telefonla çaresizce orayı burayı arıyor...ne yapsın şimdi bu insanlar? sigara yakıp izliyoruz biz de, film izler gibi...

    insan memleketini neden sever? başka çaresi yoktur da ondan mı?
    mesut
  7. şimdi bu kafayla uzunca bir yazı yazacak olursam küfürden başka bir şey söyleyemeceğim için bir şey demiyorum ama orospu çocukluğundan öteye bir şey değil.

    lan puşt, o ufaktan ne istedin??
  8. ilk bilgilere göre farklı 3 patlama meydana geldiği belirtilip tabi ki hiç vakit kaybetmeden yayın yasağı getirilmiştir. şaşırdık mı peki?
  9. kültür merkezinin bahçesi, miting alanı, durak, meydan, kırmızı ışıklar, karakol önleri, havalimanı... sonraki neresi ? metro, vapur, avm, okul bahçesi... ?

    ölümümün hep ya kanserden ya kazadan olacağına inanırdım. artık resmen canlı bomba saldırısında öleceğime eminim. ya da çok sevdiğim birini canlı bomba saldırısında kaybedeceğime de emin oldum. (hic tanisamasam da sevgilimin oda arkadasi suruç'ta katledildi. bir konferansta ayak ustu tanistirildigim, merhabalastigim sebnem yurtman 10ekim'de ankaradaki emek baris demokrasi mitinginde katledildi. ben veya en sevdiklerim ne zaman peki?) o kadar çok ki! her ay! her yerdeler! hiç bitmeyecek hiç.

    edit: ne kadar kolay söylüyorlar sayıyı. 28 can ne demek ulan. senin çocugun mu, ailen mi sanki. sen mi bir ömür o toprakla yaşamaya çalışacaksın. 28 derken gram yanmıyor canları. gerçi 101'i, 37'yi, 33'ü gördük değil mi, bu sayı iyi bile!