1. 2016-2017 sezonu şampiyonlar ligi b grubu maçıdır. beşiktaş bu yıl 5 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik ile oynamış ve 7 puan almış 3 durumda. son maçlar öncesinde napoli ve benficanın 8 puanı var. napoli ve benfica birbirleriyle oynayacak.

    beşiktaş kievden 3 puan alırsa gruptan çıkması kesin, hatta diğer maç beraber biterse grup lideri olarak çıkacak. napoli veya benfica yenerse 2. olarak çıkacak.

    beşiktaş kievden 1 puan alırsa durum daha karışık. diğer maç beraber kalırsa veya napoli benficayı yenerse beşiktaş 3. kalacak, ancak benfica napoliyi yenerse beşiktaş yine 2. olarak gruptan çıkacak.

    beşiktaş kievden puan alamazsa yani yenilirse grup 3. sü olarak uefada devam edecek.
  2. tek maç olarak bahis yapılanabilecek maçtır. beşiktaş galibiyetine 100 lira attım paramın 2'ye katlanmasını bekliyorum.
  3. bir galatasaraylı olarak, hakem penaltı kararından sonra adeta maçı katletmiştir. bence şampiyonlar ligi tarihine kara bir maç olarak geçecektir. umuyorum ki beşiktaş ilk yarı da yaptıkları hataların farkına varıp ikinci yarı da güzel işler çıkartır. bu maçı kaybedersek öncelikle hata payının çok büyük kısmı hakemdedir çünkü maçın kırılma anına yüzde yüz katkı vermiştir. beşiktaşın suçu hatası yok mu? var elbette özellikle ileride bulunan ilk 2 pozisyonda topla çok oynadılar. ki iki pozisyon da kaleye vurup gol olabilecek ataklardı. avrupa'da takım rengi olmaz, temsil ettiği ay yıldıza bakılır diyerek saldır kartal diyorum.
  4. yeni yeni beşiktaşlı olmaya karar vermişken oldu mu şimdi bu dedirten maç olmuştur. an itibariyle 6-0 olan ve bitmesini dört gözle beklediğim maçtır.
    zepur
  5. beşiktaş ile yaşayan bir taraftar olarak hiç üzülmediğim maç.

    partizan'a deplasmanda 4 tane atarken belgrad sokaklarında tankların yanında geçip maça gittiğimizde oradaydım. liverpool'u olimpiyatta elediğimizde oradaydım. cüneyt çakır son düdüğü çalıp şampiyonluğu ilan ettiği zaman yine oradaydım. tüm bunlara rağmen herhangi bir başarıya hiçbir zaman ekstra tepkiler vermedim. inönüdeyim, yıllardır hayalini kurduğum şampiyonluk sonunda gelmiş fakat sadece yumruğumu sıkıp gülümsemekle yetinmiştim. şu ana kadar da hiçbir zaman takımı havalimanında karşılamak istemedim. ama eğer hayatımda maçtan sonra takımı karşılamaya havaalanına gidilecek 1 maç söyleyecek olsam, o da bu maç olurdu.

    aldırma kartal aldırma. bu görüntüler 8 yediğimiz liverpool maçından 3 gün sonra çekildi. hava eksilerde büyük ihtimal. 8 tane yiyen de biziz, daha sonra boğazda teknelerle şampiyonluk kutlayan da biziz. beşiktaş bu. benim için asıl gurur; 8 yediğin stadyumda aynı hırs ile atkını kaldırmak, 3 gün sonra stadı tamamen doldurmak ve daha sonra 8 atan takımı istanbul'da devirmektir.

    burdan da ayağa kalkacağız elbette. çok değil, 3 gün sonra dolmabahçe'de maçımız var. skoru beklemesin kimse, santrada görürsünüz nasıl kalkmışız ayağa.
  6. fenerbahçem avrupa'da oynayacağı maç günü bana umarım fenerbahçe yenilir diyenlerin bu maçta "beşiktaşı desteklemelisin çünkü ülkemizi temsil ediyoruz" gibi ironik laflar ettikleri maçtır. biz kamboçya'yı temsil ediyoruz çünkü. öeh.

    neyse. türk futboluna avrupada geçit verilmemesi ve hakemlerin buna ön ayaklık etmesi artık uluslararası futbol müsabakalarının da siyasete bulaştığının göstergesidir. ha keza beşiktaş çok mu iyiydi? hayır. ama bu detay göze çok batıyor avrupa'da oynayan her türk takımı için.

    fenerbahçe-beşiktaş maçı sonrası bu antremandı kiev maçında görün filan diyenleri de çok güzel görmüş ve izlemiş olduk. avrupa'da başarılar beşiktaş. artık taraftarı yüzünden pek içimden gelmiyor ama karşı tarafı destekleyecek kadar da düşmedik. efendi taraftarının efendiliği adeta bir myung etkisi yaratıyor.

    ayrıca maç sonu sikmeli sokmalı muhabbetlerinizi kesin artık, seksistliğinizden kusacağım.
  7. maçı kaybetmek değil ama karttan sonraki boşvermişlik sinirlendirdi beni. maçı çeviremiyosan da o kendini sürekli yere atan penaltıyı alan piçi sakatlasaydınız. maç sonu da futbolcudan öte bir taraftarım pişman da değilim beter olsun pezevenk deseydiniz biriniz. o mal aboubakar gibi sokuk bi şekilde atılmasaydınız ikinci sarıdan.
    wtf
  8. muhtemelen ya zülfiyare dokunacak ya da beğenilmeyecek bir yorum yapacağım.

    her türlü hakem hatası gerçekleşebilir maçlarda.katliamda olabilir.ama büyük takımsanız eğer dinamo kiev gibi türkiye ligi'nde ilk 3e oynayamayacak bir takımdan 6 gol yenmesi hiçbir şekilde açıklanamaz.

    beck haksız bir kırmızı kart görmüş,hakeme gidip belözoğluvari itiraz eden yok.

    taraftar desen taraftar yok.hakem hiçbir şekilde tribün baskısı altında da kalamazdı.takımda ciddi bir "abi futbolcu" eksiği var.

    aboubakar gördüğü kartla da bana göre takım arkadaşlarını satmıştır.
    eale