1. ali ağaoğlu'nun istiklal caddesi patlamasının olduğu yeri ziyaretini anlatırken kullandığı saçma sapan ifadelerden bir tanesi. diğeri ise 'ortanca hanım'. kaynak
  2. bu beyinsizlikle nasıl servet sahibi oluyor bu insanlar inanılır gibi değil.
  3. ancak babası belirsiz birinin sarf edebileceği türden bir cümle.

    z.y.d.: bunun nesini kötülediniz anlamadım ama canınız sağ olsun.
  4. adam akıllı bir ülkede bunu diyen biri linç edilirdi. bizde ise birkaç gün konuşulacak daha sonrasında gündemin içinde unutulup gidecek.
  5. benim bir akrabam var^:durun hemen eksilemeyin görüşmüyorum :) ^ espri anlayışı aynı bu; çocuklar nasıl diye sorarsın para var huzur var der; sana nasılsın diye sormaz mesela; daha araba almadın mı, ev almadın mı sen diye sorar. böyle... orta halli kendisi; aman aman bi durumu yok; eline fırsat geçse, ağaoğlugillerin ettiği lafların on katını edecek potansiyeli var. ha aynı zamanda hacı hocadır, elhamdülillahtır, şükürdür kendisi. şimdi bunları okuyunca muhtemelen bir çoğunuzun gözünde uzak ya da yakın bir tanıdığınız belirecek. neden? çünkü toplumun geneli ne yazıkki artık bu; bunlar. ağaoğlunun parası daha çok ondan onun dediklerini daha çok duyuyoruz.
    mesut
  6. görgüsüz bir zenginin yaptığı görgüsüzce bir konuşma.
    mert
  7. sosyal medyayı yakından takip ettiğini belirtmiş. komik mi? evet. ahlaki mi? hayır.
  8. Gullerini ziyan etmis,baska sekilde de kullanabilirdi&&&

  9. iş adamı, bilim adamı, zart adamı, zurt adamı derken aranacak tek şart adam olmak olsaydı hiçbir zaman iş adamı olamayacak kişi beyanatı.
  10. zenginlik belirtisidir.