1. (bkz: turgut aydın holding) tarafından 2009 yılında satın alınan resmi adıyla yeni mağazacılık a.ş. isimli toptan fiyatlı fırsat bakkalı olabilir.
  2. çalışanlarının oturması yasak olduğundan 2 yıldır alışveriş yapmadığım bir yer.
    cakal
  3. 81 ilde 6.000'e yakın mağazaları bulunmaktadır
  4. genellikle bimin olduğu yerlerde bulunan market
  5. güya marketler zinciri, az önce alışveriş yaptım ve ödeme yapmak için kasaya gittim. kasiyer ürünlerin etiketini okuttu ve aldığım ürünleri geri önüme koydu poşet almak için ilerlediğimde de o ürünlerin elle taşınabileceğini belirterek poşet veremiyeceğini ifade etti . ben de ürünleri iptal edelim dedim ( kesinlikle hakaret, ses yükseltme gibi bir hareketim olmadı ) ürün iptalini istedikten sonra poşet verdi. zaten poşetleri sayılı veriyorsunuz, fazla poşette istemiyoruz, yeni moda mı bu poşet veremiyoruz.
  6. harca harca bitmez!
  7. fiyat ve performans olarak bim in bir tık altı olsa da iş görür. öğrenci dostudur.
    wtf
  8. bu yaz aldığımız 3 karpuzun da çok güzel çıktığı market zinciri. işin ilginci bunu birkaç kişiden daha duydum. karpuzlarının sırrını merak ediyorum.
  9. bim ekolünü takip eden ve birçok üründe daha başarılı olan mağazadır.
    wtf
  10. benim bu marketler zinciriyle tanışmam birkaç hafta önce oldu. daha önce girip çıkmışımdır ama nerde var, ne var bi önemi yoktu. zaten yakınımda alışveriş yaptığım yerlerde yok.

    reklamın gücü diyelim biz buna. internette bişilere bakarken yan tarafta uygun fiyata bir ayakkabılık çıktı. bizim bahçeye ayakkablık lazımdı. aaa dedim ne güzelmiş ben bunu alıyım. metal, hem hafif hem portatif hem sudan ucuz. iş yerime yakın olanları gezdim hiçbirinde kalmamış, artık bu son dediğim markette buldum. şuraya bi raf lazım dediğimiz her yere özel yaptırmışçasına uydu. bundan bi kaç tane daha al dediler. bakmadığım market kalmadı. artık google kadar biliyorum nerde bu marketten var. neyseki sonunda istediğim kadar aldım o raflardan

    meğer insanlar gününden önce broşürlerden belirliyorlarmış ne alacaklarını. ürün gelme gününde sabah erkenden gelip alıyorlarmış ve tükeniyormuş. alışveriş çılgınlığına bakın.

    bu arada kırtasiyede en ucuzunu ver deyip 20tl'ye alınan kablosuz mouse burada 10 tl. ilginç bi market.

    markette satılan tatlılar genelde yenmez, fabrikasyon olduğundan ama öyle güzel bi limonlu cheesecake satıyorlarki pastaneden çok çok daha iyi. tiramisu fln da varmış daha denemedim.

    şimdi kataloglarına bakıyorum arada. işime yarar şeyler olunca alıyorum. güzel ürünler getiriyorlar.