1. harun yahya ismi altında kitaplar yazan(aslında yazdıran) kişi.
    özellikle islam aleminde bir moda halini alan bilimsel gerçekleri dine yamama işini caner taslamandan sonra başarıyla yürüten ikinci kişidir kendisi.
    kitaplarının ve konuşmalarının içeriği tamamen safsata ve uydurma verilerle dolu olmasına karşın hitap ettiği kitle bilimin b'sinden bile anlamadığı için kendisi için sorun olmamaktadır.
  2. özellikle "evrim" konusunda dindaşlarına duymaları istedikleri şeyleri sunduğu için "evrim çürütücü" olarak bilinir, yersen.
  3. kediciklerinden birinin facebook adresine gel pisi pisi yazılmış olan ironik trajikomik şahsiyet
    belit
  4. haşin kolları arasında ankara havası oynamayı isterim zira karizması o anlarda tavan yapıyor tabi ardından halay..
  5. islam anlatan kedicikli yurdum dehası. yobazlara karşı etkili silah.

    bence bu adam daha çok desteklenmeli. tipik hizbu, feto, nurcu, süleymancı gibi tarikat ayağında takılan cemaatlere savaş açmalı.
  6. türkiyenin dan bilzeriadır arşiv yapılacak kızlarla sohbet ediyor. maşallah.
  7. özdilek'te erkek kedicikleriyle gördüğüm ve fena kilolu, adeta gemi gibi olmuş sözde din/inanç alimi...
  8. sırf ceylan özbudak isimli öğrencisine yakınlaşabilmek cemaatine girmek istediğim hoca.

    adam işini biliyor. ben gayrimüslim olarak ceylan hanımı çok beğeniyorum mesela. hocamızın metodu sayesinde bir gün gayrimüslim kalmayabilir dünya üzerinde.
  9. silikonlu ve steroidli tipleri vitrin yapıp evet hocam işallah hocam maşallah hocam diye mantra okutturan biriyle ilgili yazmak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama..
    diyanetle ters düşmüş. şöyle de bi açıklama yapmış (ilk 4 dakikası tutarlı gidiyor ama yine evrim ve komünizm düşmanlığına sarıyor.)
    ihsan eliaçık dışındaki islamcı kesim şu komünizm ve sol düşmanlığını bi atamadı gitti ya bi halkın mücahitlerine bakıyorsun bi lübnan hizbullahına bakıyorsun bi de bunların uşak zihniyetine.. hep 50 yıl öncesinin antikomünist operasyonlarının yankısı bunlar.