1. 41 defa suikastte uğramış çoğundan yara almadan kurtulmuş olup,alkol tüketmeyen ,sanata karşı özel ilgisi olan , ressam olmak isteyen savaş suçlusudur ...
  2. yahudiler gaz odalarına kamyon egzozu bağlanarak öldürülüyorlardı ve bilim adamları tarafından birçok deneye mağruz kalıyorlardı. hava basıncının insan üzerindeki etkileri yahudiler üzerinde alman doktorlar ve bilim adamlar tarafından incelenmiştir.
    vine'da tayfun diye bir adam adolf hitler'in seslendirmesini yapıp binlerce insanı güldürüyordu.
  3. dünyanın şu anki halinden sorumlu sayılı kişilerden. dünyada ki en büyük bilimsel gelişme 2.dünya savaşı sırasında olmuştur.
  4. alman psikanalist arno gruen, içimizdeki yabancı adli kitabinda nefretin kökenlerini ararken hitler'in vahsetini doguran nedenleri de duygu özelinde inceler ve “içimizdeki kötü”nün dal budak salmasını sağlayan sartlari araştırır.
    "örnegin, hitler’in çocukluğu: sürekli çocuklarını kamçıyla döven gaddar bir baba; edilgen, tutarsız, çaresiz bir anne; bu durumunu örtmek için şımarttığı çocukları...
    sonuç ise, 50 milyon insanın ölümü, bir o kadarının yaralanması ve yoksulluğa sürüklenmesi... "
    kimse
  5. 1923'te nazi partisi'nin liderliğine getiren seçimde, hitler rakibinden sadece 1 oy fazla almış.
  6. genellikle hakkında dönen "factlerin" gerçek olmadığı , kitlelerin afyonu olmuş ve yıllar boyunca almanya 'yı iki parça bırakan sonuçlara yol açmış olan şahıs.
  7. alman milletinin büyük önderlerinden. siyaset adamı ancak savaşmak hakkında bir bilgisi yok, 1. dunya savaşı sonrası çıkardığı 2. dünya savaşı 40-50 milyon insanın hayatına mâl olmuştur. savaşta verdiği yanlış kararlar ile o dönemin alman imparatorluğunun yıkımına yol açmıştır. ayrıca parkinson hastasıydı.
    birde şöyle bir durum var tabii:
    (bkz: atatürk hitleri berlinde ölümüne tokatladı)
    hiciv
  8. bu adamin dehset bi lafi var "eger gunes gibi parlamak istiyorsan, once gunes gibi yanmalisin"