1. bu nükleer işinden japonya' nın bile başı yanmış. elbette nükleer bulunmaz bir nimet. ama bunun sağlıklı olup olmayacağını 31 mart - 1nisan gündem haberlerine bakarak anlamak bile mümkün
  2. bu ülkede metro ile yolculuk yapan bir insana aniden demir saplanabiliyo biz hala nükleer santrali tartışıyoruz. allah sonumuzu hayır etsin. amen.
  3. dünyanın heryerinde istisnasız çok büyük sorunlara sebep olduğu için herkes olanları kapatmaya çabalıyor. oysa bizim durumumuza bakın. bir yetmez üç diyorlar. japonlarla sinop'un anlaşması da imzalandı. meclisde onaylandı bile. ülkenin %64'ü nükleere hayır diyor ama kıyamet de kopsa atacaklar bu nükleer belanın temelini. ama bu santrali açtırmayacağız!
  4. sabah irfan değirmenci gösterdi. bir japon türkçe öğrenmiş, "bizim başbakan sizinkilere nükleer santral sattı. ne tür problemlere yol açabileceğini biz fukuşima'da gördük. başınıza gelecekler için sizlerden özür diliyorum. ülkemin bu işi yapmasından utanıyorum." diyor.
    mutlu
  5. şu an imc'de halk sağlığı abd profesörü kayıhan pala o kadar güzel anlatıyor ki gereksizliğini. ben yazana kadar bitecekse de bu hocayı takip etmek gerek.
  6. mersin'de yaşıyor olmam sebebiyle yapılışı beni bir hayli ürküten santral. hayır, bi de çalıştığım kurum yüzünden orasıyla ilgili işlemleri de yapmak zorunda kalıyorum, içim yanıyor.
  7. Greenpeace imza kampanyası hala devam ediyor. Fiziksel olarak bir şeyler yapamıyorsak bile yapanlara yardım edebilir, verceğimiz bir imzayla da olsa yanlarında olduklarımızı hissettirebiliriz. Umarım bir şeyleri değiştirebiliriz. Umarım!

    akkuyu nükleere hayır!
    hubot
  8. ülkenin her ne kadar enerjiye ihtiyacı olsa da bir kömür madenini bile idare edemediğimizi düşününce içim bir türlü rahat etmiyor.

    hayır bir de öyle bir reklam yapmışlar ki yeşiller içinde sanırsın o yeşil uranyumun, toryumun yeşili değil de ormanın yeşili. o çocuklar hele hiç olmamış.