1. turk pazarina girmesiyle birseyler degisecek sanan arkadaslarin kinine ugramis firmadir kendileri.

    daha once soylemistim amazonu amazon yapan her ne kadar sirketini politikalari olsa da soz sahibi oldugu ulkelerdeki sistemlerin de etkisi buyuk. ne bu sistemeler;
    kargo agi
    bankacilik,
    internet guvenligi
    araci firma kalitesi

    simdi amazon bir firma ve yukaridaki saydigim sistemlerin tikir tikir calistigi bir ulkede mukemmel is yapar. turkiye pazarina girince bozdu, onlarda her firma gibiymis, rezalet rezalet muhabbetleri donmeye basladi coktan. babamin oglu degil firma ama ulkedeki yozlasmis duzenin icinde ne bekliyordunuz.

    her gun degisen dolar kurundan fiyatlarin degismesi ve sistemin bunu yansitamamasi amazonun sucu degil.

    araci firmalarin uyaniklik yapip sahte urun koymasi amazonun sucu degil.

    paketi yanlis getiren, tekmeleyen kargocunun zihniyeti amazonun degil.

    hesapta para gereksiz bekleten, islemi gormeyen, askiya alan online bankaciligin zafiyeti amazonun sucu degil.

    bedava urun yada indirim icin cinayet isleyebilecek ac musterinin egosu da amazonun sucu degil.

    ulkede kim is yaparsa yapsin bu yozlasmis sistemin icinden gecmek zorunda. gecebilen var mi var elbet ama hop diye bir gunde olacak is degil. bazi zihniyetler cabuk yok olmaz. ticari etik guden bir firma gorunce suistimal edecek insanlar var hala cunku alismamis. beni zamaninda dolandirdilar simdide ben dolandiririm anlayisi hemen gitmez.

    kolay gelsin herkese zor valla...
  2. piyasadan daha uyguna aldığım, mutfak robotunu paketlemeden gönderdiler. benim için sorun değil ürünün firma ambalajı iyi idi. yoruma yazdığım cümle:ürün belirtilen tarihten erken geldi, ancak özel bir paketleme yapılmamış idi, fabrika çıkışlı ambalaj ile yollanmış. dört yıldız verdim ürüne. yorumum yayınlanmadı. diğer e-ticaret sitelerinden bir farkını göremedim,yönetimsel olarak. fiyat olarak bir çok ürün avantajlı.
  3. amazon abd fiyatlarını bekledi herkes ama com.tr pek ucuz çıkmadı.