1. bir şey yok zannedersiniz gün boyu , sonra bir an gelir o kadar ani beliriverir ki içinizde ne olup bittiğini anlamadan kederlenir , dımdızlak sandalyenizde tek başınıza otururken bulursunuz kendinizi. sonra da şarkılar size -tabi ki siz farkında olmadan- eşlik etmeye başlar. çalan müziğin içinizdekileri birden bire unutturma , söndürme ihtimali varken aynı zamanda sıkıntı ateşini körükleme ihtimali de vardır. ikinci seçeneğin daha yüksek ihtimal olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum. umalım ki hepimiz için birincisi olsun...
  2. tamda wanted da ki gibi kafasına falsolu mermi sıkmalık.
  3. bir anda başınızdan aşağı kaynar su dökülür gibi olur, ama ortada sebep yoktur. nefes almak için camdan bakarsınız dışarısı da ayrı bi sıcaktır. iyice nefes alamaz olursunuz. sıkıntı içinize sığmaz.
  4. keşke geldiği gibi aniden yok olsa ama yok uğramışken bi süre kalır hatta işi yüzsüzlüğe vurup uzun süre kaldığı da olur.
    wtf
  5. uyanacağım anda basan sıkıntı. sabah o anda lavaboya gitmek bile bir sıkıntı. hayatımdaki her şey alt üst olmuş hissine kapılıyorum. sonra geçiyor ama sırf o anı yaşamamak için yataktan apar topar kalkıyorum.
    sezgi
  6. düşünülmesi ertelenen sıkıntıdır.
  7. 2 hafta önce aniden basan o sıkıntı bir geldi gitmek bilmiyor. başlarda neden olduğunu anlayamadım. geçer diye bekledim ama nafile. keyif aldığım hiçbir şeyi yapasım yok. aksine koli ve bavul hazırlamak zorundayım. sanırım taşınma işlemi bitse bile bu sıkıntı benimle olmaya devam edecek. depresyona girdim galiba.

    erzurum, gelmek istemiyorum anlasana!
  8. içsel çatışmaları harekete geçiren bir yaşantının dışavurumu olabilir.
  9. çalışırken birden ben neden buradayım diye gelen ve birden çığlık atma raddesine ulaşan iç sıkıntısı.