1. trafik ışıklarının 12 dakika kırmızı 3 saniye yeşil yandığı şehir.kaleiçindeyiz.yeo
  2. antalya merkezde hem gezmek hem de konaklamak için ilk akla gelen yer kaleiçi'dir. kaleiçi'nde fiyatlar ne kadar uygun olur bilmiyorum ancak güzel vakit ve farklı bir deneyim için mutlaka bir gece geçirilmesini tavsiye ederim.
  3. her yıl mart ayı itibariyle para biriktirmeye başlıyorum ki haziranda finallerin bitiminin hemen ardından antalya'ya özellikle de olympos'a tatile gidebilmek için.

    hayatımın sonuna kadar orada yaşamak istiyorum. gerçekten çok güzel bir şehir. nolur hep böyle kalsın. yukarıda arkadaş bahsetmiş, oralara bari rant uğramasın lütfen.
  4. geçen seneye göre aynı dönemde oteller için rezervasyon hızının %80 düştüğü şehirdir kendisi..
  5. sıcağı benden uzak olsun dediğim şehir. 4 günlük tatilimde defalarca küfürler saydırdım, allah orada devamlı kalan insanlara sabır versin diyor ve adana'da güneşe ateş eden yurttaşlarımıza selam ederim.
  6. sıcağa alışık değilseniz uzay mekiği değiştirir misali bir alışma sürecine girmeniz gerekebilir.
    günlük 1 saat sıcak etkisi ardından 2 saat klima tavsiye edilmektedir.
  7. arabada radyo/müzik dinlemeyi seven nostalji tutkunu (benim gibi) antalyalı bir suser iseniz size tavsiyem fm 99.1 pal nostalji olacaktır.
  8. esasında dayanışma ağına yazmak istedim ancak antalya'lı arkadaşların dikkatini bu başlıkta daha fazla çekeceğimi düşündüm.

    14 mayıs pazar günü antalya'da kalacağım. 15'i sabahı istanbul'a geri döneceğim. 2 tane arkadaşım vardı onlardan birinde kalacaktım ancak oluşan aksiliklerden ötürü ikisi de iptal oldu.

    sizden iki konuda yardım istiyorum; ilk defa antalya'da olacağım 1 gün vakit geçireceğim, o gün nerelerde vakit geçirmemi,nereleri görmemi tavsiye edersiniz? ikincisi ise ucuza konaklayabileceğim pansiyon,motel bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
  9. kale içi, konyaaltı kesin gitmeniz gereken yerler.
  10. bundan 16 sene önce öğrenci bütçesiyle çıktığımız seyahatte kemer tarafında otostop çekerken arabaların üzerimize üzerimize sürdüğünü hatırladığım şehir - dikkatli olmak tavsiye edilir :)