1. iyi bir yüreğin olması
    sevmen ve sevgini belli etmen
    zeka
    dürüstlük mertlik
    erdem
    gibi nitelikler değildir maalesef .bu nitelikler olsa olsa sevgiye yol açar ancak birinin size aşık olması için başka doneler gerekir.

    1-ses tonunuz ,sesinizi nasıl kullandığınız hakkaten önemli
    --------------------
    2- kesinlikle dengesiz olmalısınız .
    süper geçen bir günün ardından birkaç gün hiç aramamalısınız mesela
    her aradığında telefon zırt der demez açmamalısınız , birkaç saat sonra dönüp "ah canım kusura bakma arkadaşlarla gürültülü bir ortamdaydık duymamışım şimdi farkettim demelisiniz . o bahsettiğiniz arkadaşlar içinde kadın da olursa etkisi bonuslu olur

    a) sosyal adam abaza da değil kız arkadaşlarıyla eğlenmeye gidebiliyor .etkisi yaratılır

    b) karşı tarafta soru işaretleri yaratılır "halbuki ne kadar güzel bir gün geçirdiğimize inanmıştım.ne kadar da ilgiliydi ,saatlerce gülümseyerek sohbet etmiştik . beni uzun süredir aramadı .acaba ben onun yaşamındaki her hangi biri miyim ? yoksa herkesle mi böyle eğlenebiliyor ? kendimi özel hissettirmişti .yoksa değil miyim ? gibi kuruntulara kapılması sağlanır .
    c) adama bak yahu taş gibi hatunum ,başkası olsa askıntı olur .olur olmaz vakitte mesaj atar arar .ne beyfendi adam şeklinde düşünmesini ve karizma puanınızı artırırsınız

    eğer telefonuna hemen cevap vermişseniz " ah canım ne iyi ettin de aradın deyip kısa ve tatlı bir sohbet yapın hal hatır sorun ancak tekrar buluşmak istediğiniz intibası vermeyin .o teklif ederse " ahh tatlım çok isterdim ama şöyle şöyle bi işim var " diye sallayın

    dengesiz olun . birkaç gün aramadığınızın ertesinde bi gün aniden arayıp onu bir partiye ,toplu arkadaş eğlencesine davet edin .kesinlikle başbaşa bir faaliyet olmasın bu . " senin gibi dünya tatlısı bi arkadaşımı dostlarımla tanıştırmak isterim " ya da " şurda arkadaşlarla toplanıyoruz çok güzel müzik yapılan bir yer sen de gelmek ister misin ? deyin
    geldiğinde onu el üstünde tutun ,ayrılırken evine bırakın .ama davet ederse içeri girmeyin . " belki başka zaman, iyi geceler " falan deyip ayrılın (kadınlar prensip sahibi erkekleri sever , hayranlığını kazanırsınız .

    beraber olduğunuz zamanlar ona prensesmiş hazzı yaşatın .ancak en ufak bi falsosunda normalde vermeyeceğiniz kadar ağır tepki verin " kusura bakma ama bu yaşıma kadar anam babam karışmadı buna , senin buna hiç hakkın yok , herkes yerini bilecek " gibi ,,,
    acaip afallar .
    ----------------------
    kesinlikle evinizi güzel döşeyin ,çok pahalı eşyalar olmasına gerek yok , zevkli döşenmiş olsun , evde ilginç objeler olsun ki eve davet ettiğinizde sohbet dışında ilgi odakları olsun ,bu objeler başlı başına kısa da olsa bir sohbet konusu olsun .(duvara asılmış bir samuray kılıcı ya da afrikanın bilmemne kabilesinden bir müzik aleti gibi) bu olay değişik ilgi alanlarınız , onun farkına varamadığı ilginç yönleriniz ,eğlenceli biri olduğunuz intibası verir . hiç bir kadın pijama terlik televizyon adamıyla hayat geçireceğini hayal etmez çünkü .
    eviniz temiz olsun . hatta baya temiz olsun .sizle ortak yaşam kurduğunda temizlik konusunda problem yaşamayacağını düşünür ."evin ne kadar da temiz " lafı açarsa şunu da diyebilirsiniz : "sağolsun bayan arkadaşlar geldiklerinde el atıyorlar . bi gün tanıştırırım çok tatlı insanlar , seni de çok severler eminim "
    şimdi ne oldunuz ? evine bayan arkadaşlar geliyor , ama onlarla yatmıyor .yoksa yatıyor mu ? sempatik ve cool adamımızın evine rahat rahat gelebilen ve evi bile temizleyecek kadar ona değer veren rakibeler yarattınız . ( kadınlar pek çok şeyi birbirlerine rekabet için yapmazmı ? kızcağızın size asılacağı yoksa da o saatten sonra asılır o duyguyla
    ----------------------
    özel gün , doğum gününde ona bir jest yapın . " işyerine bir çiçek gönderin mesela "
    anlıyorsunuz değilmi olayı ? kız onu tatlı şirin bi arkadaş olarak mı görüyorsunuz yoksa ilgileniyormusunuz bocalama içinde kalsın . bu ikisi arasında gel-gitler yaşatın .bi türlü emin olamasın .
    ----------------
    konu seks e gelirse kendinizi bariz övmeden , diğer kadınlardan örnek vermeden ,harika bir performansınız olduğu , bu işi iyi bildiğiniz intibası verin . ama epey uzun bir süre yatak olayına girmeyin . merak etsin , istesin " acaba ona çekici gelmiyormuyum ? yoksa çekiniyor mu ? yoksa çok mu prensipli ? gibi kuruntularla yesin kendini .
    -------------------
    asla kıskanma belirtisi göstermeyin ancak korumacı olun .

    tüm bunları taktik olarak değil ,karakteriniz öyle olduğu için , doğal haliniz bu olduğu için yaptığınız intibası verin .
    ----------------------------
    son olarak : eğer gerçekten aşıksanız bu anlattıklarımdan pek çoğunu yapamayacaksınız , aşık beyin taktik düşünemez çünkü .yapamadığınız için de kaybeceksiniz.

    unutmadan :: en makbulu ve en güzeli karşılıklı olanıdır ve hesapsız kitapsız yaşananıdır . belki de hayatınızda bir kez yaşarsınız bunu . o yüzden öylesini bulursanız eğer . ne yapın edin koruyun ilişkinizi .
  2. sadece arkadaşım olması, her zaman güvenebileceğim en yakın arkadaşım olması...
  3. bu girdide yazılanların hiçbirinin işe yaramayacağına emin olmanız gereken şeylerdir. kadınları kendinize aşık edemezsiniz. olsa olsa kendinizi kadınların ilgi duyduğu adamlar listesine sokarsınız. bu listeye girmenin tek koşulu samimiyet ve içtenliktir. yatmak istediğiniz bir kadınsa niyetinizi zaten anlamıştır. sizinle beraber olmak istiyorsa zaten olur. istemiyorsa bu konuda ısrarcı bir çaba içerisinde olmak yanlıştır. kendiniz gibi olmaya devam edin. tip dışında her şey gerçek bir sevgi odaklı ilişkinin ön koşuludur. tip meselesi kadınlarca hep sonradan düşünülür. zaten aklına düşebilirseniz kızlar toplantısında tip değerlendirmeniz bonus olarak eklenecektir.
  4. (bkz: 404 not found)

    kadınlar severler ama erkek sevdim mi daha tutkulu sever kadınlardan siz çok şapmayın yani öyle, kadınlar kendilerine herşeyi dert edinebilir kendine ilişki konusunda, siz hayatınıza devam edin birinin çıkıp sizi seveceği varsa bir yerde çıkar sevdiğinizi bulursunuz ya da bulduğunuzu zannederseniz aman neyse naparsanız yapın.
  5. bir kadın kendisini her haliyle, her durumda sevebilecek erkeği bulduğunu düşündüğünde o erkek önce ilgisini çeker sonra tanıdıkça da sever, aşık olur diyorum ben.
  6. sevgi ile aşk karıştırılmamalıdır bence. aşk için sebep yoktur, hayatta bir kez olur. aşkın sebebi hormonlardır; östrojen ya da testosteronu kastetmiyorum elbette ki. aşka çok da anlam yüklememek lazımdır. birine aşık olursunuz ve onun dış görünüşü ile kafanızda olmasını istediğiniz karakteri harmanlayıp sanki o karakter aşık olduğunuz kişiye aitmiş gibi davranırsınız; aşkın gözü bu sebeple kördür aslında kör değil de işte at gözlüğü vardır diyelim. sevgi, aşktan başkadır. aşk bi anda olur ancak sevgi tohumu önce ekilir, o filizlenir, büyür, onu sevdiğiniz kişi büyütür bi bakarsınız dallanıp budaklanmış da sadece kalbinizi değil tüm benliğinizi sarmış. aşk biter, sevgi artar ya da azalır. tabi bunlar benim nacizane fikrimdir.
  7. ergenlik çağındaysanız beğendiğiniz/hoşlandığınız bir kızı hayal etmek sureti ile stairway to heaven dinlemek. en azından aşık olduğunuzu sanırsınız bir süre.
  8. ucuz taktiklere başvurmamak.

    (bkz: #104292)