1. aç kapa bir şekilde son 10 yılda yaşadığım şey.
  2. hic yasamadigim ama cok merak ettigim bi duygu
    varda
  3. yaklaşık 10 gündür yaşadığım durum. bi önceki ilişkim 5 yıl sürmüştü terkedilen taraf olmuştum. çok zor atlatmıştım. 9 ay sonra yine aşık oldum artık dersimi aldım derken 1 yıl sonra yine terkedildim. bugün son kez buluştuk karşımdaki kesin kararlıydı.kabullenmem gerekiyor bir an önce. galiba bu sefer ders çıkardım. kızlar duygusal erkeklerle bir süre sonra problem yaşıyor ya da ben gerçekçi kızlara bağlanıyorum.

    edit 10 gün sonra : arada gel gitler yaşıyorum bi çöküyorum bi yükseliyorum ancak geçeceğinin farkına iyice vardım. eğer ailemizden dostumuzdan gerekli ilgiyi görüyorsak gerçekten geçiyor inanın.
  4. bu gün terkedildim bu gün sacma sapan stress atmak amaciyla dolanirken burayı buluk uye oldum ..
  5. kişiyi tam anlamıyla hayattan soğutandır. öldürmeyen şey güçlendirir mantığıyla düşünürsek iyi yanı da vardır.
    unutmak için türlü yollara girersiniz film izler, kitap okur, oyun oynar, sözlüklerde takılır, arkadaşlarınızla buluşur elinizden geldiğince hatırlamamaya çalışırsınız. ama olmaz tabiki dönüp dolaşır yine hatırlatan bir şey ile karşılaşırsınız ve onu düşünerek yine de yazarsınız belki birazcık olsa rahatlamak için.
    başka insanların da aynı duyguları çekmesi belki sizin acınızı biraz da olsa dindirebilir.
  6. muslum gurses'tir , neset ertas'tir , ahmet kaya'dir
    bragi
  7. nefes alıp vermek bile zor gelir.
    mnb
  8. bütün örneklerde aynı ortak noktada kesişir. geçici olması.
  9. öldürmez de güçlendirmez de. duydum çok; vuranı da kendini keseni de, öleni de ikinci üçüncüye doğanı da, güçlendim diyen puslu uzaklaşmış gözleri de. ama aşk acısı yapmaz bunu. o sadece göğsüne oturan bir his, nasıl karşıladığın sensin, benim. bazen karşımıza alırız, bazen kucaklarız.
    giden gider, gitmiştir artık; bir şeyler geçmiş, geride kalmış olur. yaşam gibi, nasıl herhangi bir şey nasıl geride kalıyorsa bir şeylerin sonu olması olduğunu, senin de biteceğini; o kadar da cidden yaşıyor olsan da bir gün s.. gideceğini fark etmen. kafanı duvarlara da vursan, kabul edemeyeceğin bir şey haline gelir hepsi. aşkını kaybedersin, ölür gibi olursun. o zaman en tatlı ve en acı yanılgıya düşersin, daha çok seversin. ama artık bir hiçi seversin ki, kabul etmeyesin, bir şeyler geçmiş olmasın.
    tüm bu hiçlik basar da basar. geçmiş olsun.
    ama bir güzelliği vardır. kim olursa olsun, o göğsünü sıkıştıran şey var ya, karşında sana sarılan herhangi bir insanın evladında da varsa o an o sarılmayı unutamazsın. ister bir rakı masası, ister bir caminin avlusunda, ister mahalleden bir kara kaşlıyla
  10. insana koyan emre aydın'ın dediği gibi imkansız olmak, hayattayken üstelik.

    gel gör ki bu aşk acısı denen şeyin %90'ı psikolojiktir. çok klişedir ama önce kafanda bitir denmesinin sebebi budur. kalan %10 da nedir bilmem ama o %10'un acısını her türlü çekeceksin. kalan %90'dan ne kadar sosyal olursan, ne kadar arkadaşın olursa, ne kadar kendin için bir şeyler yaparsan, velhasıl kelam ne kadar akıllı olursan o kadar çabuk kurtulursun.

    düzeltme: imla.