1. ankaradaki ilk senemde ankarada en sevdiğim yerdi: aşti giden yolcu katı.
    5 yıl sonunda ayrılırken de aynı yerden nefret ettim ve şimdi gelen yolcu katına gidebilmek için yıllık izin bekliyorum.

    bir de terminalin adı olduğunu anlamam uzun sürdü.
    ilk gidişimde otobüste host soruyor aştide mi inceksiniz ben ısrar ediyorum terminal diye. açıklama da yapmadı adam. ancak inince öğrendim.

    he bir de önemli ayrıntı öğrendim sonraları: aşti içerisinde çığırtkanlara itibar etmeyiniz.
  2. en son gördüğüm kadarıyla suriyelilere ev sahipliği yapmaktadır
  3. benim için ankaranin gobek adi
  4. minyatür ankaradır. şehir dışından gelenleri şehrin boğucu griliğine alıştırır.
    kup
  5. "terminalimizde çığırtkanlık yapmak yasaktır." anonsunu ilk duyduğumda baya bi şaşırıp gülmüştüm. ne bilim farklı geldi işte..
  6. istanbul'a gitmek üzere yola çıktığınızda her an kendinizi karabük'e gitmeye ikna olmuş bulabilirsiniz
  7. ankara şehirlerarası terminal işletmesi'nin kısaltılmış hali. taksicilerinden hep uzak durmaya çalıştım. taksi ihtiyaç olduğunda her zaman konya yoluna yürüyüp yoldan taksi çevirdim. istiyorlar ki tüm yolcular havaalanına gitsin, her yolcudan 50-100 lira kazanalım. azalarak bitmelerini ümit ediyorum.
  8. taksicileri gerçekten sıkıntı olan yer. taksiye hemen atlayıp devam edelim diyerek ve adresi söylemek yerine tarif ederek gitmek yol boyu şoförün suratını çekmekten daha mantıklı
    wtf
  9. bir an önce şehrin merkezinden dışına taşınması gereken terminal . bunu yaparken yeni terminalle şehrin merkezine metro bağlantısı yapılması gerektiğini bilmem söylemeye gerek var mı ? tabi ankara b.b.'sinin metro yapım ve işletim performansı düşünüldüğünde hiç bozmayın böyle iyi diyesi gelmiyor da değil insanın.

    tanım : bir ankara terminali
  10. otobüs beklerken son 10 dakika kalmıştır. son sigaranı içmek icin cıkarsın ama o da ne? suriyeli dilencisi, selpak mafyası , abi bi dal sigara diyen sinyalcisi.. aştisinede sigarasınada bi küfür çakar binersin.

    tanım:bir ankara berduşhanesi