1. yaptığı kitap yorumlarıyla dikkatimi çeken, virginia woolf yorumuyla gülümseten, satrancı iyi ama sabırsızca oynayan eğlenceli yazar.
  2. kendisini tanımam, ancak yazdıklarını genellikle beğenmişimdir. 6 aydır toplam 450 yorum yazan bi youser'ı sözlükten tiksindirecek hale getiren diğer youser'ın profiline bir bakalım:

    arkadaşın toplam 8 yorumu var, 5 tanesi zaten üyelik almak için doldurululan çeşitli başlıklardaki yazılar. geriye kalan 3 yorumunu da bu youserın başlığına saldırarak yapmış. büyük ihtimalle önceki husumetlerden kaynaklanarak fake hesap açmış.

    demem o ki, herkes neyin ne olduğunu görüyor, merak etme hocam.

    yazmaya devam :)

    edit: söz konusu yazıları yazan "quid me nutrit me destruit yorumlarını silip kaçacağına inandı, screen shot'ıma peyniiirr demeyi unutarak. capsi güncellerim birazdan.
  3. tek hatası trolleri beslemek olan yazar.

    hocam yapmayın etmeyin. geçmişte ben de çok takılırdım internetteki sözlere de artık epey tecrübe edindim. sallamamak gerekiyor bu adamları.
  4. dolandırıcılık yapacaklar fakat dolandırıcıya yakalanmak istemiyorlar öyle bir yazar işte.
  5. kendisi bana aşık, biliyorsunuz ekşi'de de yazıyor stalklıyorum tabi ilgisini boş bırakmam fakat c2 kullandığını görünce soğudum. tatlı çıkmışsın lakin beni bunlarla tavlaman güç.
  6. turnuvadan yahut ligden çekilme konusunda birincidir kendileri :)