1. kadın bakım markası
  2. bir aralar billboard'ları vardı hadise'nin yer aldığı. o korkunç mor farı, fazla sürülmüş allık ve çocukken alınan pembe renk rujuyla korkunçtu. bi de inönü stadının oralarda kocaman kocaman asmışlar. sanki çok iyiymiş gibi uzun uzun da kaldıydı. makyöz kesinlikle hadise'ye gıcıkmış bence. bir insan bir insana bunu yapamaz çünkü.
  3. misafirliğe neden çağırıldığı anlaşılmayan kadınlar tarafından satılan, genelde de birşey alınmayıp sırf testerlarına bakılıp ha o zaman ben sonra alayım denilen ürünler topluluğudur.
  4. efsanevi avalon adası'nın diğer adı imiş aynı zamanda...
  5. deneylerini hayvanlar üzerinde yapan katil kılıklı kurum.
  6. paris & simo isimli kanadalı müzik grubunun 2013 yılında yayınlamış olduğu, progressive house türünde mükemmel parça.
  7. asansörlü göz kalemleri dışında -özellikle rujları- bana göre fiyasko olan kişisel bakım markası. önceden bu kadar kozmetik markası ve mağazası yokken,fiyatları biraz uygun ve çevrede temsilcisi var diye bu markadan ürün sipariş etmek mantıklıydı ama bence artık devir değişti e tabi çelik de değişti :).
  8. bi ara milletin dergilere elini kolunu sürterek neredeyse yangın çıkarmasına vesile olacak olan marka. (bkz: yanıyorsun fuat abii)