• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.00)
ayak takımı - naz gündoğdu, friedemann pitschak
özellikle gezi parkı direnişi sonrasında daha da belirginleşen, devletin "ayrıksı otları" hayatın her alanından temizleme girişiminin tribünlerdeki yansımasını izleyeceksiniz. "bağırmayan taraftar gitsin" sloganını benimsemiş taraftar gruplarının passolig'e ve 6222 sayılı kanuna karşı söylecekleri bir çift söz var.


  1. belgeselin başında görüşlerini belirten fenerli abinin bütün tespitlerinin altına imzamı atıyorum. ben beşiktaş taraftarıyım ne yazık ki passolige fazla direnemedim, belgeselde ankaragücü kadın taraftarının da vurguladığı gibi benim tutkum sermayenin elinde güçlü bir koz haline geldi.
    passoligin çıkması eğlenme, sosyalleşme kültürüne vurulan en büyük darbe oldu. passoligden önce fenerli olsun, drabzonsporlu olsun arkadaşlarla inönü stadında çok maçlara gittik şimdi ben evime de yakın olan tt arenaya gidip maç izleyemiyorum neden? çünkü senin passolig kartın beşiktaş.
    bir de işin çalık holdingin müşterisi olma ve fişlenme boyutları var orası zaten yasakçı siyasal islamın, iğrenç zihniyetinin bir projesi.
    passoligin diğer bir bahanesi stadlar da şiddeti azaltmak, önüne geçmek bu konuda göztepeli arkadaşın dediği gibi polisin olayların içinde çok ön plana çıkması şiddeti daha çok tırmandırıyor ben bunu özellikle 11 mayıs 2013 inönü stadı kapanış maçında çok net gördüm ve yaşadım.

    Çarşı davasından iki kare. LGBTi ve anti kapitalist muslumanlar